X

Προπηλάκισαν τον Ζουράρι στο συλλαλητήριο

Άγνωστοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τον πρώην υφυπουργό Παιδείας κυνηγώντας τον μέχρι το δημαρχείο της πόλης. Τι λένε συνεργάτες του. Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο.

Ant1news

Θερμό επεισόδιο με θύμα τον βουλευτή και πρώην υφυπουργό Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Ζουράρις δέχθηκε επίθεση από αγνώστους οι οποίοι τον έβρισαν και τον χτύπησαν.

Όπως έγινε γνωστό οι άγνωστοι κυνήγησαν τον υφυπουργό μέχρι το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Πάντως συνεργάτες του κ. Ζουράρι, λένε πως ο βουλευτής θέλησε να δώσει το "παρών" στο συλλαλητήριο, αλλά αποδοκιμάστηκε έντονα και αποχώρησε, χωρίς όμως να τονν χτυπήσουν.

Ο Κώστας Ζουράρις υπέβαλε την παραίτησή του την περασμένη Κυριακή, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από τη δημόσια διατύπωση σχολίων κατά του Άρη και οπαδών του Ολυμπιακού.

Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σχολιάζοντας το επεισόδιο δήλωσε ότι «συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια. Φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας».

Το βίντεο είναι από το atlas.tv