X

Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη πρεμιέρα του “Dancing with the Stars”

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να ανάψουν τα φώτα στο πιο φαντασμαγορικό πλατό του ΑΝΤ1. Συμμετέχοντες και συντελεστές ολοκληρώνουν τις τελευταίες πρόβες.

Ant1news

Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής θα ανάψουν τα φώτα στο πιο φαντασμαγορικό πλατό του ΑΝΤ1, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή θα μας καλωσορίσει, θα μας παρουσιάσει τα 16 ταλαντούχα αστέρια και τους παρτενέρ τους, γνωστούς χορογράφους με αξιόλογη πορεία στον χώρο, και θα υποδεχθεί την επίσης ανανεωμένη κριτική επιτροπή!

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη, Γιώργος Λιάγκας, 4 προσωπικότητες με ξεχωριστό background, μαζί στην τηλεόραση για πρώτη φορά. Kάθε Παρασκευή θα βρίσκονται εκεί, για να κρίνουν, να αξιολογούν και να καθοδηγούν τους συμμετέχοντες, με το δικό τους προσωπικό στυλ, καθώς και να μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές.

Παράλληλα, ο Σάββας Πούμπουρας θα μας μεταφέρει το κλίμα και τις αντιδράσεις, backstage, καθ’ όλη τη διάρκεια του live show.

 

 

 

Τα έσοδα από τα επεισόδια του “Dancing with the Stars” θα διατεθούν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

 

Το 11880 είναι Χορηγός του “Dancing with the Stars”.

 

Συντονιστείτε στα social media #Dwts6

Facebook: ANT1 Dancing With The Stars  https://www.facebook.com/Ant1DancingWithTheStars/

Twitter: @Dwts_Ant1 https://twitter.com/DWTS_ANT1

Instagram: @dwts_ant1 https://www.instagram.com/dwts_ant1/