X

Εντυπωσιακά ντουέτα στην πρεμιέρα του “Dancing With The Stars” (βίντεο)

Φαντασμαγορική ήταν η πρεμιέρα του χορευτικού σόου του ΑΝΤ1. Απαστράπτουσα η οικοδέσποινα και "ετοιμοπόλεμοι" οι κριτές. Δείτε όλες τις χορογραφίες.

Ant1news

Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό show του ΑΝΤ1 μετά από 5 επιτυχημένες σεζόν, επέστρεψε με τον 6ο κύκλο.

Η έναρξη του πρώτου live ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς ξεκίνησε με μια μοναδική χορογραφία που ετοίμασε η Γκαλένα Βελίκοβα για τους χορογράφους και τους διαγωνιζόμενους του show.

Η απαστράπτουσα Ευαγγελία Αραβανή, φορώντας μία ασημένια maxi τουαλέτα, έκανε την είσοδό της στο πλατό και έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Στην συνέχεια παρουσίασε τα 15 από τα 16 χορευτικά ζευγάρια, αφού η Μαρία Κορινθίου έλλειπε από την έναρξη, καθώς καθυστέρησε να φτάσει στο στούντιο λόγω της παράστασης που συμμετέχει. Αμέσως η μετά υποδέχτηκε στο πλατό την ανανεωμένη κριτική επιτροπή και τον παρουσιαστή των backstage, Σάββα Πούμπουρα.

Η Ευαγγελία Αραβανή αποκάλυψε ότι στο σημερινό πρώτο live δεν θα υπάρξει αποχώρηση και μίλησε για τον φιλανθρωπικό σκοπό του παιχνιδιού.

Και ο χορός ξεκίνησε με τα ζευγάρια να ανεβαίνουν το ένα μετά το άλλο στο stage…

Απολαύστε τους!