X

Γάμος αλά κρητικά στην... Ινδία!

Τι κι αν ο γάμος έγινε στην Ινδία; Ο Κρητικός γαμπρός και η οικογένειά του είχαν φροντίσει να υπάρχει ρακί για τους εκλεκτούς καλεσμένους!

Ant1news

Ένας γάμος με "άρωμα" Κρήτης τελέστηκε στη μακρινή Ινδία και δικαίως κερδίζει τις εντυπώσεις!

Ο Κρητικός γαμπρός ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του στην πόλη Ghanerao του Rajasthan της Ινδίας και παρά το ότι τηρήθηκαν όλα τα έθιμα και τελετουργικά της ινδουιστικής παράδοσης, δεν έλειψαν και τα στοιχεία της Ελλάδας!

Πρόκειται για τον γάμο του Λεωνίδα Ξυλούρη, γιου του δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου Ηρακλείου, Γιάννη Ξυλούρη, με την Ινδή εκλεκτή της καρδιάς του, Khushboo Balwani.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το cretalive.gr, ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες, όμως ο γάμος τους τελέστηκε στα μέσα Ιανουαρίου στην πόλη από την οποία κατάγεται η νύφη.

Και επειδή γάμος χωρίς ρακί δεν γίνεται, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγγενείς από την Κρήτη είχαν προνοήσει σχετικά και ταξίδεψαν στη μακρινή Ινδία για το ευτυχές γεγονός έχοντας στις αποσκευές τους γεύσεις και αρώματα από τη λεβεντογέννα!

Στην πραγματικότητα ήταν μια μεγάλη γιορτή, μία πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και συναισθημάτων όχι μόνο για το νιόπαντρο ζευγάρι αλλά και για τις οικογένειές τους!

Θερμά συγχαρητήρια στο νιόπαντρο ζευγάρι και ευχές για ένα βίο ανθόσπαρτο και με πολλούς απογόνους!