X

Άγριος καβγάς σε στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού για… τον Στάλιν (βίντεο)

Στα χέρια ήρθαν δύο γνωστοί Ρώσοι δημοσιογράφοι, όταν άναψε η συζήτηση για τον ρόλο του Στάλιν στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ant1news

Σε ρινγκ μετατράπηκε το στούντιο του ρωσικού ραδιοφωνικού σταθμού “Komsomolskaya Pravda” όταν δύο γνωστοί δημοσιογράφοι ήρθαν στα χέρια και χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.

Όλα ξεκίνησαν στη διάρκεια μιας συζήτησης για τον ρόλο του Στάλιν στη νίκη των Συμμαχικών Δυνάμεων στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η συζήτηση εξελίχθηκε, όμως, σε προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο καλεσμένων στο στούντιο, με την κάμερα να απαθανατίζει το επεισόδιο.

Ο Μαξίμ Σεβτσένκο αποκάλεσε “δημαγωγό” τον Νικολάι Σβανίντζε και εκείνος του απάντησε: «Αν ήσουν πιο κοντά, θα σε χτυπούσα στο πρόσωπο».

Προκαλώντας την αντίδρασή του, ο Σεβτσένκο σηκώθηκε από την καρέκλα και του είπε: «Εδώ είμαι, μπορείς να με χτυπήσεις. Έλα λοιπόν, μπορείς να με χτυπήσεις».

 

Ο Σβανίντζε σηκώθηκε και τον χαστούκισε, αλλά δέχθηκε στη συνέχεια αλλεπάλληλες γροθιές, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο πάτωμα…

Ανήμπορη να αντιδράσει η παρουσιάστρια της εκπομπής, τους παρακαλούσε να ηρεμήσουν, μέχρι οι τεχνικοί που βρίσκονταν λίγο μακρύτερα να παρέμβουν και να τους χωρίσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το επεισόδιο – με αφορμή... τον Στάλιν – σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την απαγόρευση της προβολής της βρετανικής ταινίας «Ο θάνατος του Στάλιν» στους ρωσικούς κινηματογράφους.