X

Κεραυνός εν αιθρία για ... “Κάτι χωρισμένα παλικάρια”

Στα νέα επεισόδια θα γελάσετε μέχρι δακρύων. Μία γεύση από το τι θα δούμε…

Ant1news

Πέντε χωρισμένοι και εντελώς διαφορετικοί άντρες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να ζήσουν επιτέλους την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία;

Στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» που προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 21:00, πρωταγωνιστούν το γέλιο και το συναίσθημα, σε ιστορίες χωρισμού και καθημερινής τρέλας. Αστείες και ρομαντικές ιστορίες για το χωρισμό και την εργένικη ζωή, γύρω στα 40.

Άνδρες και γυναίκες σε περιπέτειες, με κοινό παρονομαστή τις μεταξύ τους σχέσεις!

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου - 33o επεισόδιο

Τα αποτελέσματα του τεστ dna δεν είναι αυτό που περιμένουν, ούτε ο Μηνάς ούτε ο Νικόλας. Ο Ευτύχης θριαμβεύει ως «Βανέσα» στο γυναικείο blog και η Μάρθα παίρνει συγχαρητήρια γι’ αυτόν. Η Όλγα, που δεν κατάφερε τίποτα με την ενέδρα που έστησε στη Βιολέτα έξω από το σπίτι της, ζητάει τη συμβουλή της Βανέσας. Ο Αντώνης μετακομίζει στο πατρικό του για να προσέχει την άρρωστη Ιουλία, η οποία φαίνεται να νιώθει αμέσως καλύτερα. Αυτό βάζει σε υποψίες την Πηνελόπη, που εξακολουθεί να μην την εμπιστεύεται. Η Βιολέτα αποφασίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Ορφέα με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Ο Νικόλας βλέπει τον Πέτρο να φιλάει τη Δανάη και αυτό γίνεται αφορμή για να ξεκαθαρίσει η σχέση τους. Ο Μηνάς αποφασίζει πως θέλει ένα δικό του παιδί, ενώ η Όλγα κάνει μια ανακοίνωση στον Χριστόφορο και τη Βιολέτα που πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία!

 

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου - 34o επεισόδιο

Η Βιολέτα, μόλις ακούει τα νέα της Όλγας, λιποθυμάει. Ο Χριστόφορος εκμεταλλεύεται με τον τρόπο του την κατάσταση, κάτι που μπλέκει τα συναισθήματα της Βιολέτας ακόμη περισσότερο. Ο Μηνάς αποφασίζει να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά χωρίς σύζυγο δεν έχει καμία ελπίδα. Ο Χριστόφορος του προτείνει να κάνει λευκό γάμο με μία φίλη και ο Μηνάς αρχίζει να σκέφτεται υποψήφιες. Η Πηνελόπη υποψιάζεται ότι η «αρρώστια» της Ιουλίας είναι ψεύτικη. Η Μάρθα αποκαλύπτει στη Χριστίνα ότι δεν γράφει εκείνη τις συμβουλές, αλλά ο Ευτύχης. Η Χριστίνα ενθουσιάζεται και θέλει να τον γνωρίσει. Ο Πέτρος ζητάει διαζύγιο από την Κατερίνα η οποία του ζητάει διατροφή τρεις χιλιάδες ευρώ.

 

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου - 35o επεισόδιο

Ο Μηνάς βρίσκεται σε ενθουσιασμό σε σχέση με την απόφασή του να «παντρευτεί» και οδηγείται σε υπερβολές. Ο Πέτρος είναι έξαλλος με τη διατροφή που του ζητάει η Κατερίνα, αλλά δε λέει την αλήθεια στη Δανάη. Ο Ευτύχης προσπαθεί να αντισταθεί στο έντονο φλερτ της Χριστίνας και η Μάρθα αρχίζει να προβληματίζεται με αυτήν την κατάσταση. Η Ιουλία συνεχίζει να το παίζει άρρωστη και η Πηνελόπη προσπαθεί να την κάνει να αποκαλυφθεί. Η Βιολέτα ζητάει από το Χριστόφορο να γίνουν παράνομοι εραστές και να το κρύψουν από όλους.. Αρχίζουν να συναντιούνται στα κρυφά, πράγμα το οποίο έχει περίεργες συνέπειες. Η Δανάη μαθαίνει την αλήθεια για το διαζύγιο του Πέτρου και γίνεται έξαλλη. Ο Αλέκος επισκέπτεται την Ιουλία για την ανακαίνιση του μπάνιου και συνεχίζει το φλερτ μαζί της. Τους διακόπτει ο Μηνάς που έρχεται στην Ιουλία με ένα περίεργο αίτημα... Όμως αναγνωρίζει τον Αλέκο από το στριπτιζάδικο και εκμεταλλεύεται την κατάσταση…

 

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου - 36o επεισόδιο

Η Χριστίνα θέλει να κάνει σχέση με τον Ευτύχη και ζητάει την άδεια της Μάρθας. Η Μάρθα δίνει δήθεν αδιάφορα την άδειά της αλλά κατά βάθος την έχει πειράξει. Ο Χριστόφορος συνεχίζει να βρίσκεται κρυφά με την Βιολέτα. Ο Πέτρος εκβιάζει τον Αλέκο με τη φωτογραφία από το στριπτιζάδικο ζητώντας του να πείσει την Κατερίνα να μην του ζητήσει την διατροφή των τριών χιλιάδων. Η Πηνελόπη πείθει τον Αντώνη να πάρουν μια δεύτερη γνώμη για την υγεία της Ιουλίας από έναν δικό της γιατρό. Αυτό αγχώνει την Ιουλία, η οποία, όμως, είναι αποφασισμένη να βάλει τα «μεγάλα μέσα». Η Κατερίνα αναγκάζεται να υπογράψει το διαζύγιο, αλλά μες στα νεύρα της έχει ένα ατύχημα. Ο Μηνάς εξακολουθεί να ψάχνει τρόπο να υιοθετήσει παιδί, ενώ ο Άγγελος του φορτώνει ύπουλα τον πεντάχρονο ανιψιό του. Η  Όλγα πάει και βρίσκει την Βιολέτα ξανά, όταν ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους η Τζίνα.

www.antenna.gr/xwrismenapalikaria

#XwrismenaPalikaria