X

Dancing With The Stars: πρώτη αποχώρηση και εντυπωσιακές χορογραφίες στο 2ο live (βίντεο)

Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το σόου του ΑΝΤ1 και ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις. Δείτε όλα όσα έγιναν στο 2ο live...

Ant1news

Το δεύτερο live του Dancing With The Stars 6 ολοκληρώθηκε και οι 16 celebrities που διαγωνίζονται, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις χορογραφίες τους.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, διασκέδαση, αλλά και συγκίνηση. Το δεύτερο live σήμανε και την έναρξη της ψηφοφορίας του κοινού, το οποίο καθ’ολη τη διάρκεια της βραδιάς ψήφιζε το αγαπημένο του ζευγάρι. Στο τέλος της βραδιάς, η Ευαγγελία Αραβανή συνάντησε όλους τους διαγωνιζομένους στην σκηνή του show, για να τους ανακοινώσει ποιοι απέσπασαν τις λιγότερες ψήφους.

Την αρχή των εντυπωσιακών χορογραφιών έκανε η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία χόρεψε τσα τσα, ένα γρήγορο χορό, ο οποίος την γοήτευσε. Ακολούθησε ο Αντώνης Βλοντάκης με την παρτενέρ του, χορεύοντας ένα δυναμικό πάσο ντόμπλε. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη, χορεύοντας σάμπα.

Ο Μιχάλης Σεϊτης κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές χορεύοντας σύγχρονο. Μάλιστα, η Γκαλένα Βελίκοβα τόνισε πως ο αθλητής… σάρωσε. Η Βίκυ Κάβουρα χόρεψε hip hop και απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τους τέσσερις κριτές. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου χόρεψε quick step. 

 

Η Χριστίνα Λαμπίρη εντυπωσίασε κριτές και κοινό με την ρούμπα της, ενώ ο Άνθιμος Ανανιάδης μετέφερε τους τηλεθεατές σε μια άλλη εποχή με το χορευτικό του. Η Μυριέλλα Κουρεντή “πάτησε” γκάζι σύμφωνα με τα λόγια της κριτικής επιτροπής και ο Διονύσης Αλέρτας χόρεψε βιενέζικο βαλς. 

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ χόρεψε τσα τσα τσα και ξεσήκωσε το κοινό. Λατίνος εραστής χαρακτηρίστηκε ο Βαγγέλης Κακουριώτης από τους κριτές στο δεύτερο live του show. Η Μαρία Καλάβρια χόρεψε βαλς και ο Γιώργος Λιάγκας της τόνισε πως ήταν καλύτερη από την προηγούμενη φορά. Η Μαρία Κορινθίου χόρεψε Ευρωπαϊκό τάνγκο και μάγεψε!

Ο Κώστας Τσουρός κατάφερε να πάρει τέσσερα 6αρια από του κριτές, καθώς τα πήγε ιδιαίτερα καλά. Το show έκλεισε η Άννη Πανταζή, η οποία χόρεψε σύγχρονο. Γι’ άλλη μια φορά απέσπασε τα καλύτερα σχόλια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρακολουθήστε βίντεο από το 2ο live του Dancing With The Stars πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε ποιος αποχώρησε από το λαμπερό show του ΑΝΤ πατώντας ΕΔΩ.