X

Η απάντηση Λοβέρδου στις κατηγορίες για εμπλοκή στην “Novartis”

Η απάντηση του πρώην Υπουργού Υγείας στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εμπλέκεται στην υπό διερεύνηση υπόθεση της Novartis.

Ant1news

Απάντηση έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εμπλέκεται στην έρευνα για την υπόθεση Novartis

Η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου:

Η ηθική εξαχρείωση και ο πολιτικός αμοραλισμός της παρούσας κυβέρνησης έσπασαν όλα τα ρεκόρ που είχαν οι ίδιοι δημιουργήσει.

Αυτή την φορά η συμμορία ξεπέρασε ακόμα και τα όρια της γελοιότητας.

Επειδή, όμως, όλες οι ενέργειές μου ως υπουργού υπαγορεύθηκαν αποκλειστικά, μονοσήμαντα και απόλυτα από το δημόσιο συμφέρον, δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτοί που επιχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να ρίξουν σκιές στην πολιτική μου διαδρομή θα κληθούν να λογοδοτήσουν εκεί που τους ταιριάζει: στα αρμόδια ποινικά και πολιτικά δικαστήρια.

Απειλεί και με μηνύσεις ο Λοβέρδος 

Την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών «όχι μόνο κατά των φυσικών αλλά και των ηθικών αυτουργών αυτής της ελεεινής σκευωρίας, όποιοι και αν είναι αυτοί» προανήγγειλε, λίγο αργότερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου:

«Αυτό που συμβαίνει δεν είναι μόνο γελοίο αλλά είναι και τρισάθλιο.

Οι συκοφαντικές και έωλες κατηγορίες με το που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτοκαταργήθηκαν. Οι κουκουλοφόροι ψευδομάρτυρες θα αποκαλυφθούν όπως επίσης και όσοι κρύβονται πίσω από αυτούς.

Άμα τη επιστροφή μου από την Αμερική καταθέτω μηνύσεις και αγωγές όχι μόνο κατά των φυσικών αλλά και των ηθικών  αυτουργών αυτής της ελεεινής σκευωρίας, όποιοι και αν είναι αυτοί.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τους θεσμούς και όσοι ενέπλεξαν την δικαιοσύνη σε σκοτεινές πολιτικές μεθοδεύσεις θα λογοδοτήσουν».