X

Στοχεύουν με σφυριά για να…ξεθυμάνουν (βίντεο)

Ο πρωτότυπος τρόπος με την αναπάντεχη αποδοχή για το ξέσπασμα των νεύρων, τείνει να γίνει.. λατρεία.

Ant1news

Έναν νέο τρόπο βρήκαν στην πολιτεία της Ουάσιγκτον για να ξεσπούν τα νεύρα τους. Ο τρόπος είναι απλός: πετούν σφυριά σε στόχαστρο, αντί για βέλη.

Πρόκειται για παραδοσιακό καναδικό έθιμο, το οποίο τιμούν ιδιαιτέρως οι Αμερικανοί που πρόσφατα έχουν χωρίσει, ώστε να ξεθυμάνουν ή όσοι πιέζονται από τη δουλειά τους και φυσικά οι πολιτικοί.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 2014 από τον Καναδά και έχει πλέον 16 «υποκαταστήματα» στη βόρεια Αμερική.

Πριν από την ενασχόλησή τους, οι συμμετέχοντες παίρνουν ένα μάθημα στο πώς να πετούν τα σφυριά, σε ένα κλίμα φιλικού διαγωνισμού.

Οι υπεύθυνοι του χώρου εξηγούν ότι πρόκειται για μία ενασχόληση τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, με τη διαφορά ότι οι άνδρες εξοργίζονται εύκολα όταν δεν πετυχαίνουν το στόχο.

Για τη συμμετοχή τους δεν υπάρχει κάποιο “dress code”, υπάρχει όμως ένας βασικός κανόνας, που δεν είναι άλλος από τα κλειστά παπούτσια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποιοι Σκωτσέζοι συμμετείχαν φορώντας το παραδοσιακό τους κιλτ.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου έχουν δει διάφορες δημιουργικές σκέψεις των συμμετεχόντων, όπως μία γυναίκα που πήγε με το νυφικό της…από τον πρώτο της γάμο.

Επόμενος στόχος του χώρου στην Ουάσιγκτον είναι να δημιουργηθεί και ένα μπαρ εκεί, ώστε να μπορεί ο κόσμος να απολαμβάνει και μία παγωμένη μπίρα.