X

Κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη για την Novartis (βίντεο)

Για ψευδομάρτυρες έκανε λόγο ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ. Τι είπε αφού είδε καταθέσεις για την Novartis. Η απάντηση Πολάκη για την "παρέμβαση στην Δικαιοσύνη".

Ant1news

Βαρύτατες καταγγελίες κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εκτόξευσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε πως πίσω από τους προστατευόμενους μάρτυρες που έχουν καταθέσει για την υπόθεση της Novartis – τους οποίος ο ίδιος αποκάλεσε ψευδομάρτυρες – βρίσκεται ο κ. Πολάκης.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι άνθρωπο μιλάμε, εγώ είμαι πεπεισμένος ότι η  υπόθεση της Novartis με τους ψευδομάρτυρες είναι στημένη από τον Πολάκη», είπε και απαντώντας στην επισήμανση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία ότι διεξάγεται έρευνα από το FBI, συμπλήρωσε «το FBI πάντως δεν έβγαλε κανένα πόρισμα μέχρι στιγμής. Εμείς είμαστε πιο γρήγοροι και έχουμε βγάλει ήδη συμπεράσματα».

Γύρω στις 17:00 της Τρίτης, κι αφού όπως έγραψε είχε διαβάσει μέρος της δικογραφίας για την Novartis, η οποία είχε πάει στην Βουλή, ο Αδωνις Γεωργιάδης "ξαναχτύπησε" λέγοντας ότι τουλάχιστον απο την κατάθεση ενός προστατευόμενου μάρτυρα δεν προκύπτει - όπως υποστήριξε - κάποιο στοιχείο εις βάρος του (σημ: συγκρίνοντας το μάλιστα με την υπόθεση των 23 ατόμων για τα οποία συνεδριάζει η Εξεταστική Επιτροπή της Υγείας για το ΚΕΕΛΠΝΟ):

  

Εν τω μεταξύ, σε ανάρτηση του στο Facebook, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, απαντώντας στις κατηγορίες του Άδωνι Γεωργιάδη περί παραβίασης του Συντάγματος από την Κυβέρνηση και παρέμβασης στην Δικαιοσύνη, γράφει «το Σύνταγμα το καταπατάει αυτός που κλέβει δημοσιο χρήμα ,κάνοντας χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ εταιρειών με τις υπουργικές του αποφαςεις και ΟΧΙ αυτός που αποκαλύπτει τις λαμογιες!!!! Τόπιασες το νόημα αντιπρόεδρε των ακροδεξιών γκρουπουσκουλων που βρίσκεσαι σε παραλήρημα απο χθες;;;;;;ΥΓ κανε όσες μηνυςεις θες σε όποιον μιλάει ελληνικά....η νέμεσις ήρθε!!!!».

 

Ο Παύλος Πολάκης, λίγες ώρες αργότερα, επανήλθε με νέο ποστ στο Facebook κατά του Άδωνι Γεωργιάδη: