X

Εισβολή του “Ρουβίκωνα” στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (βίντεο)

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών αμέσως μετά πραγματοποίησε και δεύτερη επίθεση στο Ελληνοαμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο.

Ant1news

Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλλε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στο Κολωνάκι και πέταξαν τρικάκια τα οποία έγραφαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», ενώ έγραψε συνθήματα στους τοίχους.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν και πραγματοποίησαν δεύτερη «παρέμβαση» στο Ελληνοαμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο στη Μεσογείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του «Ρουβίκωνα» έγιναν αντιληπτά από την αστυνομία, άνδρες της οποίας τους καταδίωξαν, αλλά εκείνοι κάλυψαν τα πρόσωπα τους με κουκούλες και βρήκαν προσωρινό καταφύγιο στο κτίριο της Νομικής.

Σε ανακοίνωση τους σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί απόψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν ότι οι επιθέσεις τους έγιναν σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον παλαιστινιακό λαό.

 

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την εισβολή στο κτίριο της «Ελληνοαμερικανικής Ένωσης» μελών του Ρουβίκωνα, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «αντί ο κ. Τόσκας να μετρά με τη μεζούρα τον αριθμό των διαδηλωτών, θα ήταν πιο χρήσιμο να ασχοληθεί με το Ρουβίκωνα και τους διάφορους γνωστούς - αγνώστους οι οποίοι δρουν απολύτως ανεξέλεγκτα».