X

“Dancing With The Stars”: Οι μοναδικές χορογραφίες και η πρόωρη αποχώρηση (βίντεο)

Λάμψη, εντυπωσιακές χορογραφίες και απρόοπτα στο 3ο live. Η απαστράπτουσα Ευαγγελία Αραβανή και τα σχόλια της κριτικής επιτροπής...

Ant1news

Με λαμπερές παρουσίες, μοναδικές χορογραφίες και απρόοπτα ξεκίνησε το 3ο live του φαντασμαγορικού σόου του ΑΝΤ1 Dancing With The Stars 6.

Η απαστράπτουσα Ευαγγελία Αραβανή καλωσόρισε κοινό και κριτική επιτροπή, ωστόσο, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ δεν βρισκόταν στα παρασκήνια με τα υπόλοιπα ζευγάρια, αλλά καθόταν στο κοινό.

Η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός δεν θα συνεχίσει στο show του ΑΝΤ1, αφού τραυματίστηκε στις πρόβες κάτι που του στερεί την συμμετοχή του από την συνέχεια του DWTS.

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ μίλησε για τον τραυματισμό του ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο και την ντάμα του.

 

Με τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξη Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη, Γιώργο Λιάγκας, να βρίσκονται στις θέσεις τους η Ευαγγελία Αραβανή έδωσε το… σύνθημα και ο χορός ξεκίνησε…

Πρώτη στην σκηνή ανέβηκε η Άννη Πανταζή και με τον παρτενέρ της Ρίχαρντ Σιλάγκι χόρεψαν σάμπα. Ακολούθησε ο Μιχάλης Σεΐτης με την Κλοντιάνα Στόγια, οι οποίοι κινήθηκαν στους ρυθμούς του βαλς. Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Κακουριώτης με την Νικόλα Μαυρίδη χόρεψαν τζάιβ, ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Τάσο Ρούσσο κινήθηκαν σε ρυθμούς σύγχρονου. 

Τσα τσα Τσα είχε το… πρόγραμμα για την Μαρία Καλαβρία και τον παρτενέρ της Αναστάση Καναρίδη, ενώ ο Κώστας Τσουρός με την Μαρία Τσίτου χόρεψαν πάσο ντόμπλε.

Σε ρυθμούς κουίκστεπ χόρεψε από την πλευρά της Χριστίνα Λαμπίρη με τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο και ακολούθησαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Παύλο Μανογιαννάκη χορεύοντας βαλς.  Στην συνέχεια ο Άνθιμος Ανανιάδης με την Τζένη Νικολέντζου κινήθηκαν σε ρυθμούς τσα τσα τσα. Η Δωροθέα Μερκούρη με τον Βλάντιμιρ Μορότσκο χόρεψαν ρούμπα.

 Ακολούθησε η Πηνελόπη Ανστασοπούλου που μαζί με τον παρτενέρ της Ηλία Λαδά χόρεψαν χιπ χοπ. Η Μαρία Κορινθίου με τον Ηλία Μπούτση χόρεψαν σε ρυθμούς φοξτροτ. Τέλος ο Αντώνης Βλοντάκης με την Ελίνα Πίνη έκλεισαν την βραδιά με τάνγκο. 

Παρακολουθήστε βίντεο από το 3ο live του Dancing With The Stars πατώντας ΕΔΩ.