X

“Πυρά” κατά Μαξίμου από Μητσοτάκη για τα γκαζάκια στην εταιρεία της συζύγου του

Τι απαντούν Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ. Για "εκτελεστικό βραχίονα" της Κουμουνδούρου μιλά ο Γεωργιάδης. Βίντεο απο την στιγμή της έκρηξης.

Ant1news

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα», αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλήγει «δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

 

Μαξίμου: καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση

Χωρίς κάποια απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρεται «καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη».

Την απόλυτη και απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ό,τι «η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη».

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης κάνει λογο για "εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ", που βρίσκεται πίσω απο την επίθεση, ενώ στο Twitter έγραψε:

 

«Δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε από τα βασικά θέματα που βρίσκονται στο προσκήνιο», είπε στην ίδια εκπομπή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, λέγοντας ότι «οι γνωστοί-άγνωστοι» εμφανίζονταi με διάφορους τρόπους όταν υπάρχουν μεγάλα ζητήματα στην επικαιρότητα, ενώ αποκρούοντας τα "πυρά" του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε «από την δική μας πλευρά αποκρούουμε κάθε προσπάθεια να φανεί ότι βρισκόμαστε πίσω από τέτοιες ενέργειες».

Προσυπογράφω πλήρως την δήλωση του Προέδρου της ΝΔ, δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

"H επίθεση κατά της επιχείρησης της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποτελεί σύμπτωμα ενός νοσηρού πολιτικού κλίματος. H σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κατά καιρούς στοχοποιηθεί μόνο και μόνο επειδή είναι σύζυγος του κ. Μητσοτάκη. Πέραν της αυτονόητης καταδίκης, είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών δυνάμεων να αποφεύγουν δηλώσεις που δημιουργούν συγκρουσιακές συνθήκες" τονίζει από πλευράς του το Ποτάμι.