X

“Dancing with the Stars” με… άρωμα Χόλιγουντ (βίντεο)

Στους ρυθμούς αγαπημένων επιτυχιών, που ακούστηκαν σε κινηματογραφικές ταινίες, χόρεψαν τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια.

Ant1news

“Cinema Night” η αποψινή στο πλατό του “Dancing with the Stars”. Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια χόρεψαν στους ρυθμούς αγαπημένων επιτυχιών που ακούστηκαν σε δημοφιλείς κινηματογραφικές ταινίες.

Η παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή, έχοντας αναρρώσει πλήρως από την ίωση που την ταλαιπώρησε και την έστειλε στο νοσοκομείο, εμφανίστηκε με ένα υπέροχο ροζ φόρεμα, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια.

Ένα βαλς από το “Twilight Saga” χόρεψαν Βαγγέλης Κακουριώτης και Νικόλ Μαυρίδη. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Παύλος Μανογιαννάκης έβγαλαν ενέργεια επί σκηνής, με χιπ-χοπ από την ταινία “8 Mile”.

Σε ρυθμούς ρούμπα από την ταινία “Spectre” του Τζέιμς Μποντ, λικνίστηκαν ο Αντώνης Βλοντάκης και η Ελίνα Πιπίνη. Bollywood, που μας θύμισε την ταινία “Slumdog Millionaire” χόρεψαν η Άννη Πανταζή και ο Ρίχαρντ Σιλάγκι.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Κετσερίδης επέλεξαν ένα foxtrot από την ταινία “Burlesque”. Ένα πάσο ντόμπλε από την “Μάσκα του Ζορό” χόρεψαν ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Τζένη Νικολέντζου.

Τσα-τσα-τσα από την ταινία “Trolls” μας παρουσίασαν ο Κώστας Τσουρός και η Μαρία Τσίτου, ενώ στους ρυθμούς μιας σάμπα από τους “Μαχητές των Δρόμων” χόρεψαν η Μυριέλλα Κουρέντη και ο Τάσος Ρούσσος.

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ηλίας Λαδάς χόρεψαν ένα πάσο ντόμπλε υπό τους ήχους του soundtrack της επιτυχίας “Ο τελευταίος των Μοϊκανών”.

Μιχάλης Σεΐτης και Κλωντιάννα Στόγια ανέβασαν στροφές με ένα μάμπο από το “Dirty Dancing”. Ατμόσφαιρα “Μουλέν Ρουζ” δημιούργησαν η Μαρία Κορινθίου και ο Ηλίας Μπούτσης, χορεύοντας τσα-τσα-τσα.

Τη βραδιά κλείνουν η Δωροθέα Μερκούρη με τον Βλάντιμιρ Μορότσκο, με ένα jive από την ταινία “Pulp Fiction”.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από το Dancing With The Stars