X

Επίθεση με όπλο και μαχαίρι στον Ουάρντα

Δολοφονική θα μπορούσε να αποδειχθεί η επίθεση αγνώστων κατά παίκτη του Ατρομήτου, το βράδυ της Τρίτης.

Ant1news

Επίθεση υπό την απειλή μαχαιριού και όπλου δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης ο παίκτης  που παίζει στον Ατρομήτο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα, οι δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της Καισαριανής.

Το ευτυχές είναι ότι, ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου, αντέδρασε με γρήγορες κινήσεις και μπήκε σε γειτονικό μαγαζί, από όπου και ειδοποίησε την αστυνομία.

Στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα, για να καταθέσει, συνοδεία παραγόντων της κυανόλευκης ΠΑΕ και παρέμεινε εκεί έως τις 3 τα ξημερώματα.

Οι παράγοντες της ΠΑΕ τον συνόδευσαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, για προληπτικούς λόγους και εξαιτίας του ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Σχετικά με τα κίνητρα, αποκλείστηκε αυτό της ληστείας και όλα δείχνουν ότι οι λόγοι ήταν οπαδικοί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.

Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.