X

Περιέλουσε γραφεία και υπαλλήλους της ΔΕΗ με βενζίνη, απειλώντας να βάλει φωτιά (βίντεο)

Σε έξαλλη κατάσταση ο δράστης, επειδή του έκοψαν το ρεύμα. Αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ant1news

Στο “τσαφ” γλίτωσαν τα χειρότερα οι υπάλληλοι της ΔΕΗ στο Κιλκίς, όταν ένας πολίτης - σε έξαλλη κατάσταση επειδή η επιχείρηση έκοψε το ρεύμα στο σπίτι του - έριξε βενζίνη στα γραφεία και στους ίδιους… και απειλούσε να βάλει φωτιά!

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα “Ειδήσεις” του Κιλκίς, ο πολίτης λίγο μετά τις 10 το πρωί πήγε στα γραφεία της ΔΕΗ και ζητούσε οργισμένος εξηγήσεις από τους υπαλλήλους για τη διακοπή της σύνδεσής του με το δίκτυο. Προφανώς επειδή δεν είχε πληρώσει τους λογαριασμούς. Οι υπάλληλοι προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, ενημερώνοντάς τον ότι υπάρχουν διαδικασίες για επανασύνδεση, αλλά ο πολίτης - σε έξαλλη κατάσταση - απαιτούσε άμεση επανασύνδεση.

Κάποια στιγμή αποχώρησε από τα γραφεία της επιχείρησης, αλλά ύστερα από λίγα λεπτά επέστρεψε και κρατώντας ένα μπιτόνι πέντε λίτρων, γεμάτο με βενζίνη. Έχυσε τη βενζίνη στο πάτωμα, στα γραφεία ακόμη και στους έντρομους υπαλλήλους, απειλώντας ότι θα βάλει φωτιά.

Η Αστυνομία του Κιλκίς, που ειδοποιήθηκε, κατέφθασε γρήγορα και συνέλαβε τον δράστη παρότι αυτός  προέβαλε αντίσταση, αλλά ευτυχώς χωρίς να υλοποιήσει την απειλή του και να βάλει φωτιά. Παρενέβη άμεσα και η Πυροσβεστική για να αποτρέψει κάθε κίνδυνο ανάφλεξης του επικίνδυνου υγρού.