X

“Greek Night” στο “Dancing with the Stars” (βίντεο)

Οι πρωταγωνιστές χόρεψαν υπό τον ήχο μεγάλων ελληνικών επιτυχιών, προσφέροντας μοναδικό θέαμα και συγκινήσεις στο πλατό.

Ant1news

Μια ξεχωριστή βραδιά περίμενε το βράδυ της Παρασκευής, το κοινό και τους τηλεθεατές του αγαπημένου show που προβάλλεται και φέτος αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, “Dancing with the Stars”.

Οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν υπό τον ήχο μεγάλων ελληνικών επιτυχιών, σε free style και «μάγεψαν» το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή με τις επιδόσεις τους.

Την αρχή έκαναν ο Αντώνης Βλοντάκης και η Ελίνα Πίνη, οι οποίοι λικνίστηκαν…με την μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Ρέμου, «Έτσι ξαφνικά».

Την «σκυτάλη» πήραν η δημοσιογράφος, Χριστίνα Λαμπίρη με τον παρτενέρ της, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, χορεύοντας με την επιτυχία της Άννας Βίσση, «Όσο έχω φωνή».

Αμέσως μετά ακολούθησαν ο Βαγγέλης Κακουριώτης με την Νικόλ Μαυρίδη, που χόρεψαν το «Ασανσέρ» του Βαλάντη.

Το τέταρτο ζευγάρι που διαγωνίστηκε ήταν η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρέντη με τον παρτενέρ της Τάσο Ρούσσο, υπό τους ήχους του «Δαχτυλοδιού» του Διονύση Σχοινά.

Το πέμπτο ζευγάρι ήταν ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσουρός και η παρτενέρ του Μαρία Τσίτου, οι οποίοι έδειξαν να απολαμβάνουν το «Άντεξα» του Σάκη Ρουβά.

Η πανέμορφη Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ηλίας Λαδάς, απόλαυσαν το «Δεν χωράς πουθενά» από το συγκρότημα «Τρύπες», στη μέση περίπου της λαμπερής βραδιάς.

Το έβδομο ζευγάρι που διαγωνίστηκε ήταν αυτό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Παύλου Μανογιαννάκη, οι οποίοι έδειξαν να διασκεδάζουν χορεύοντας το «Κάτι που έχεις» της Ελένη Φουρέιρα.

Ακολούθησαν η Άννη Πανταζή με τον Ρίχαρντ Σιλαγκι που χορεψαν ένα mix κομματι από Ευριδίκη και Πάολα. 

Η χορευτική σκυτάλη πέρασε στον Μιχάλη Σείτη και την Κλωντιάννα που κινήθηκαν στους ρυθμούς που έδιναν τα Κίτρινα Ποδήλατα με το "Άμα τα πάρω"  

Η Δωροθέα Μερκούρη και ο Βλαντιμίρ Μορότσκο λικνίσθηκαν με τη φωνή της Μαρινέλλας στο "Να μη χαθείς ποτέ απο τη ζωή μου" 

Τη χορευτική βραδιά έκλεισαν η Μαρία Κορινθιου και ο Ηλίας Μπουτσης χορευοντας το "Έντεκα παρά" της Νατάσας Θεοδωρίδου, και ο Άνθιμος Ανανιάδης με την Τζένη Νικολέντζου που εμφανίστηκαν ως "Σταρ του σινεμά".     

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από το Dancing With The Stars