X

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τη μήνυση από Σαμαρά

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός. Τι δήλωσε μέσω Twitter ο δημοσιογράφος.

Ant1news

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο ίδιος βρισκόταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων για την εκδίκαση υπόθεσής του, μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος του η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου.

Ο Κώστας Βαξεβάνης κρίθηκε αθώος για την εν λόγω υπόθεση, αλλά μετά την έξοδό του από το Δικαστήριο συνελήφθη, αφού ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε τη σύλληψή του το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση από τον κ. Βαξεβάνη φωτογραφίας του Αντώνη Σαμαρά στην οποία εμφανίζεται να προειδοποιεί ότι όσοι δώσουν στοιχεία για τη Novartis θα έχουν την τύχη του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου που κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Για σατυρική φωτογραφία αναγνώστη έκανε λόγο ο εκδότης. «Για αυτή την σατυρική φωτογραφία αναγνώστη ο Σαμαράς έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μαθαίνω. Η ταραχή πλέον είναι εμφανής. Όσο για τη μικρότητα του πολιτικού ανδρός, απλώς... Αντωνάκης» έγραψε στο Twitter ο κ. Βαξεβάνης.

 

 «Αθωώθηκα στη δίκη με τη Στουρνάρα αλλά δεν γράφουν λέξη. Αντιθέτως εμφανίζουν ως είδηση το "συνελήφθη ο Βαξεβάνης μετά από μήνυση Σαμαρά". Η αλήθεια είναι ότι εμφανίστηκα αυτοβούλως στις Αρχές και λέω να κάνω και μια μήνυση Σαμαρά. Αλλά έχει ασυλία…» σχολίασε ο δημοσιογράφος στο Twitter.