X

Bγήκαν ραντεβού και μετά την τεμάχισε! (βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε για μια νεαρή κοπέλα το ραντεβού της με έναν άνδρα που γνώρισε μέσω εφαρμογής γνωριμιών.

Ant1news

Ένας Αμερικανός τουρίστας στην Ιαπωνία συνελήφθη, καθώς στο διαμέρισμά του εντοπίστηκε το κεφάλι μίας γυναίκας.

Θύτης και θύμα είχαν γνωριστεί σε εφαρμογή γνωριμιών και τις προηγούμενες μέρες είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της. Το κεφάλι της μόνο βρέθηκε στο σπίτι που νοίκιαζε, με τις αρχές να πιστεύουν ότι το άψυχο σώμα της έχει τεμαχιστεί και πεταχτεί σε διάφορα σημεία της δυτικής Ιαπωνίας.

Μετά από πληροφορίες που έλαβαν οι Αρχές, συνέλαβαν τον 26χρονο, ο οποίος θεωρείτο ύποπτος για την εξαφάνιση της κοπέλας την 16η Φεβρουαρίου. Αργότερα βρήκαν το κεφάλι της μέσα σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στην πόλη Οσάκα.

Αρχικά αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των Αρχών, όμως αργότερα είπε πως την περασμένη Κυριακή είχε παρατήσει τη σορό της γυναίκας, υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς σε τρία σημεία στα οποία είχε αφήσει τα πόδια, τα χέρια και το θώρακά της, στην Οσάκα και το Κιότο.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η κοπέλα ήταν 27 ετών κι δούλευε σε γειτονική πόλη, ενώ προτού εξαφανιστεί είχε πει σε φίλους της ότι θα έβγαινε ραντεβού με έναν άνδρα που γνώρισε μέσω application γνωριμιών.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την κοπέλα να συναντιέται με τον άνδρα γύρω στα μεσάνυχτα της 15ης Φεβρουαρίου και στη συνέχεια μπήκαν μαζί στο διαμέρισμά του.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται ο 26χρονος να βγαίνει πολλές φορές από το σπίτι του, κουβαλώντας μεγάλες τσάντες.