X

Στραγγαλισμένο με τον ομφάλιο λώρο το μωρό που βρέθηκε νεκρό σε κάδο

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για το νεογέννητο που βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Ant1news

Την απόλυτη φρίκη που βίωσε το νεογέννητο βρέφος, που βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη, μαρτυρούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας της Σουλτάνας Μαριάννου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, το μωρό στραγγαλίστηκε τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο, για αυτό και βρέθηκαν τυλιγμένα στο λαιμό του.

Το βρέφος δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του, ενώ παρέμεινε στον κάδο για τουλάχιστον 10 ώρες μέχρι να το εντοπίσει ο ρακοσυλλέκτης που ενημέρωσε τις Αρχές.

Εκτός από το σχοινί και τον ομφάλιο λώρο, το μωρό είχε και χαρτιά μέσα στο στόμα του. Το βρέφος όμως δεν ήταν ούτε πρόωρο, ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της μητέρας, αλλά και του δράστη συνεχίζονται.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα της εύρεσης του νεκρού βρέφους σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. Ο κάτοικος της περιοχής βρισκόταν στο σπίτι του τη στιγμή που ο ρακοσυλλέκτης εντόπισε το βρέφος στα σκουπίδια. Ο σοκαρισμένος άνδρας φώναξε «μωρό, μωρό!» και ο κάτοικος της περιοχής κατέβηκε να δει αν όντως πρόκειται για μωρό.