X

Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ την ώρα που έκανε live μετάδοση στο facebook (βίντεο)

Η δολοφονία έχει καταγραφεί καρέ καρέ στην κάμερα του θύματος. Ο δράστης τον πυροβόλησε και τράπηκε σε φυγή.

Ant1news

Νεκρός από τα πυρά αγνώστου έπεσε ένας 50χρονος Αμερικανός, την ώρα που έκανε live μετάδοση στο Facebook, στην Βόρεια Καρολίνα, πολύ κοντά στην είσοδο του Πανεπιστημίου Wingate

Το θύμα κρατούσε ένα selfie stick με το κινητό του τοποθετημένο σε αυτό. Στο video-ντοκουμέντο ακούγεται ο Πρέντις Ρόμπινσον να φωνάζει προς τον δολοφόνο του ότι μεταδίδει live εικόνα, προφανώς για να τον αποθαρρύνει από το πατήσει τη σκανδάλη. Εκείνος ωστόσο δεν αποθαρρύνθηκε και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τον άνδρα.

Η τοπική αστυνομία εκλήθη στο σημείο το πρωί της Δευτέρας από άγνωστο που κατήγγειλε ότι είχε ακούσει έναν πυροβολισμό. Φτάνοντας μπροστά στο πανεπιστήμιο Wingate οι αστυνομικοί βρήκαν τον 50χρονο άνδρα πεσμένο στο έδαφος και διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρός.

Ο δράστης, που έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, δεν έχει συλληφθεί ακόμα και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την πολιτεία για τον εντοπισμό του. Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι δύο άνδρες γνωρίζονταν. 

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το θύμα συνήθιζε να κάνει live μεταδόσεις στο Facebook, καταγράφοντας περιστατικά διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.