X

Αναρχικοί επιτέθηκαν στο γραφείο εγκληματολόγου, για τον Γιαγτζόγλου

Η επίθεση έγινε στο πανεπιστημιακό της γραφείο και στο πλαίσιο των αντιδράσεων για την υπόθεση Γιαγτζόγλου.

Ant1news

Ομάδα αναρχικών επιτέθηκε σήμερα στο γραφείο της καθηγήτριας του Παντείου, Χριστίνας Ζαραφωνίτου, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Ντίνο Γιαγτζόγλου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η κυρία Ζαραφωνίτου στην Αστυνομία, οι νεαροί μπήκαν στο γραφείο της στο Πάντειο πανεπιστήμιο, την ώρα που η ίδια απουσίαζε και αφού έσπασαν την πόρτα προκάλεσαν φθορές.

Την υπόθεση χειρίζεται η Κρατική Ασφάλεια ενώ για το συμβάν οι νεαροί ανάρτησαν σχετική ανακοίνωση σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί απόψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρουν:

Σήμερα, 28/2 επιτεθήκαμε στο γραφείο της διευθύντριας-καθηγήτριας του μεταπτυχιακού της εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ως ένδειξη ελάχιστης αλληλεγγύης στον σύντροφό μας και απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου που αυτή τη στιγμή βλέπει τον θάνατο με τα ίδια του τα μάτια ενώ το σώμα του στραγγίζεται κυριολεκτικά μέσα στα κολαστήρια της ελληνικής δημοκρατίας.

Το μόνο που απαιτεί ο Ντίνος είναι να μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού για να μπορεί να βρίσκεται κοντά στον δικηγόρο, τους συντρόφους του και τα φιλικά του πρόσωπα. 

Το υπουργείο δικαιοσύνης και συγκεκριμένα το κάθαρμα που λέγεται Φυτράκης παίζουν με τα νεύρα ενός ολόκληρου κόσμου εντός και εκτός των φυλακών που βλέπουν ένα άτομο που δίνει στον αγώνα νου ψυχή και σώμα να χάνεται.

Ο στόχος μας συνδέεται άμεσα με την υπόθεση του Ντίνου και όλων όσων έχουν τσακιστεί κάτω από την τρομό-αντζέντα.