X

Κάθε session και ένας guest στο σεμινάριο DJing του ANT1 MediaLab!

Οι πλέον καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου μοιράζονται τα μυστικά τους και ανοίγουν στους νέους τον δρόμο για την επιτυχία.

Ant1news

Είκοσι γνωστοί DJs συμμετέχουν στο πιο ολοκληρωμένο σεμινάριο DJing, που διοργανώνει το ANT1 MediaLab και ξεκινά τη Δευτέρα 5 Μαρτίου.

Ονόματα όπως  Ace2Ace, Agent Greg, All Star Athens, Niko Sunset, Miss Lefki, Valeron, DJ S, Liva K, Ράνια Κωστάκη και πολλοί ακόμα, θα είναι δίπλα στους συμμετέχοντες για να τους μάθουν τα μυστικά του πλατώ και να τους δείξουν τον δρόμο για την επιτυχία!

Οι τεχνικές μίξης, η γνώση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων του εξοπλισμού, η επιλογή του playlist, η διαχείριση του χρόνου και η διαμόρφωση ενός προσωπικού μουσικού στυλ είναι μερικά μόνο από τα εφόδια που θα αποκτήσουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Μέσα σε 30 ώρες, θα αναπτυχθούν ενότητες όπως μίξη και μέθοδοι μίξης, scratching, εξοπλισμός dj, μουσική ανά περίσταση, bookings, social media presence ενός Dj κ.ά.

Εξοπλισμός

  • Pioneer Cdj 2000 nexus media players (2)
  • Technics Sl-1200 Mk2 Πικάπ (2)
  • Pioneer djM 900 nexus Μίκτη (1)
  • Macbook Pro 15” Retina + Serato software
  • Pioneer Dj Sx dj controller (1)

Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο και τη διαθεσιμότητα των θέσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το site της Σχολής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ www.ant1medialab.gr ή να καλέσετε στα 210 6886673 – 210 6886674