X

Αντώνης Κανάκης: οι πολιτικοί μας είμαστε εμείς

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο αγαπημένος παρουσιαστής ανοίγεται τόσο για τα επαγγελματικά του σχέδια, όσο και για τη Θεσσαλονίκη, την κρίση και άλλα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

Ant1news

Ο Αντώνης Κανάκης συνάντησε πολύ γρήγορα την αναγνωρισιμότητα και θεωρείται εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα επιτυχημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.  

Βέβαια, στο βιογραφικό του, εκτός από παρουσιαστής, συγκεντρώνει και άλλες ιδιότητες όπως ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός, σκηνοθέτης αλλά και συγγραφέας.  

Οι εκπομπές του, «Κομφούζιο», «ΑΜΑΝ» και «Ράδιο Αρβύλα» σκαρφάλωναν πάντοτε στις υψηλότερες θέσεις της τηλεθέασης έχοντας ως βασικό τους όπλο το καυστικό και ανατρεπτικό τους χιούμορ.  

Ο ίδιος δίνει σπάνια συνεντεύξεις, δεν χρησιμοποιεί τα social media, επιμένει να έχει ως έδρα του τη Θεσσαλονίκη και καταφέρνει πάντα να προκαλεί συζητήσεις με τις παρεμβάσεις του, είτε θετικές, είτε αρνητικές.   

Σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τηλεοπτική χρονιά και μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, ο γνωστός παρουσιαστής επιστρέφει, προκειμένου να επηρεάσει τις ισορροπίες του μιντιακού τοπίου.  

Ήδη, πριν από λίγες μέρες, ανακοινώθηκε από η ανανέωση της αποκλειστικής του συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1, για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021.  

Αυτό, βέβαια, δεν αφαιρεί σε καμία περίπτωση την τεράστια προσωπική ευθύνη που έχουν, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αφού καλώς ή κακώς, δικαίως ή αδίκως, βρέθηκαν στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας.  

Κι εκείνος, αποφάσισε να αναλάβει το φορτίο μιας τριπλής εμφάνισης κάθε εβδομάδα ενώ πλέον θα έχει και έναν νέο επιτελικό ρόλο στη διαμόρφωση του προγράμματος του καναλιού.  

Η συχνή εβδομαδιαία παρουσία του ξεκινά από σήμερα το βράδυ με το «Ράδιο Αρβύλα» να επανέρχεται στη late night ζώνη, μέχρι και δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη, στις 00:15.  

Την ίδια στιγμή, από την Τετάρτη 7 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη, ο Αντώνης Κανάκης θα είναι στον αέρα της βραδινής ζώνης του καναλιού με τη νέα του εκπομπή, όπως φυσικά μας έχει συνηθίσει, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.  

Πρόκειται για την πρώτη εκπομπή στην ιστορία που θα βγει στον αέρα χωρίς τίτλο, έστω και για ένα επεισόδιο, αφού ο τίτλος θα αποφασιστεί μαζί με τους τηλεθεατές στην πρώτη εκπομπή.  

Σ' ένα μικρό διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκπομπές που ετοιμάζει παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στη LiFO και μίλησε για τα νέα του σχέδια, την τηλεόραση, τη σάτιρα, την πολιτική, τα social media, τους νέους, την απώλεια του πατέρα του αλλά και την πόλη του, την Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αντώνη Κανάκη στη LiFO