X

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

«Μπαρούτι μυρίζει» η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Νέο «χτύπημα» των οπαδών του ΠΑΟΚ τα ξημερώματα.

Ant1news

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας τους, έδωσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, βάζοντας στο στόχαστρο τους αυτή τη φορά, τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Εγνατίας.

Περίπου 30 οπαδοί του «Δικεφάλου» κινήθηκαν αιφνιδιαστικά γύρω στις 2 τα ξημερώματα και κατέλαβαν την είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο επεισοδίων, αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι η παρουσία τους εκεί είχε συμβολικό χαρακτήρα και δεν πρόκειται να προκαλέσουν φθορές, όπως έγινε λίγες ώρες νωρίτερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Περαία.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποχώρησαν χωρίς επεισόδια λίγη ώρα αργότερα, αλλά έστειλαν το μήνυμα τους ενόψει της έφεσης που θα εκδικαστεί αύριο Παρασκευή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τις επιθέσεις στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, φίλοι του ΠΑΟΚ εισέβαλλαν χθες και στις αποβάθρες του σιδηροδρομικού σταθμού του ΟΣΕ, φωνάζοντας συνθήματα.