X

Συνάντηση Τσίπρα – Θεοδωράκη

Τι συμφώνησαν ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο Πρωθυπουργός. Σκληρή αντίδραση της Φώφης Γεννηματά, που εκτοξεύει "πυρά".

Ant1news

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός με τον Σταύρο Θεοδωράκη, σύμφωνα με πληροφορίες της Στεφανίας Μουρελάτου, μετά την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά το περιεχομένου της πρότασης που κατέθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

"Πόλεμος" Γεννηματά - Θεοδωράκη

Αμεση και σκληρή ήταν η απάντηση της Φώφης Γεννηματά, η οποία εξαπολύει "πυρά" προς τον Πρωθυπουργό και όχι μόνο, μία ημέρα μετά την κατά πολλούς "υποχώρηση" της σε ότι αφορά το θέμα της εκλογής Συνέδρων.

 Σε ανάρτηση της στα social media, η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής γράφει «Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι!»

 

Αμεση ήταν η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος επίσης μέσω Twitter έστειλε το δικό του μήνυμα γράφοντας «Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».