X

Κρήτη: Στην αγκαλιά της χήρας του καρδιολόγου ο γιος του (φωτο)

Στην αγκαλιά της χήρας που κατηγορείται ως συνεργός για τη δολοφονία του συζύγου της, βρέθηκε το παιδί.

Ant1news

Έξι μήνες είχε να δει τη μητέρα του ο γιος του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στην Κρήτη, καθώς η 38χρονη χήρα ήταν προφυλακισμένη ως κατηγορούμενη για συνεργία στο φόνο του συζύγου της.

Η βουλγαρικής υπηκοότητας γυναίκα κρατείτο στις φυλακές Θήβας, από όπου αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους την περασμένη Πέμπτη και χθες έφτασε στην Κρήτη, όπου την περίμενε ο 5χρονος γιος με τη μητέρα της.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου η 38χρονη και εκεί την περίμενε το παιδί.

«Έξι μήνες δεν είχαν ιδωθεί καθόλου παρά μόνο μιλούσαν κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Όταν μάθαμε ότι θα φτάσει η κόρη μου στο Ηράκλειο πήγαμε με το παιδί στο αεροδρόμιο για να την υποδεχθούμε. Το παιδί από την στιγμή που έμαθε ότι θα έρθει η μητέρα του δεν σταμάτησε να γελάει. Την αναζητούσε συνέχεια. Μόλις την είδε της έλεγε συνέχεια ‘μου έλειψες πολύ μανούλα μου’. Μπήκε στην αγκαλιά της και δεν ήθελε να την αποχωριστεί. Πολύ συγκινητικές στιγμές», ανέφερε μιλώντας στο cretapost.gr, η μητέρα της 38χρονης, Ιωάννα.

 

Τώρα η 38χρονη μαζί με το παιδί και την μητέρα της βρίσκονται στην Σητεία όπου και αναμένεται να παραμείνουν. Την ίδια ώρα, η 38χρονη – σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου – θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε δεκαπέντε ημέρες, ενώ της έχει απαγορευθεί και η έξοδος από την χώρα.