X

Σόου ημίγυμνης χορεύτριας πάνω σε άλογο κατέληξε σε φιάσκο (βίντεο)

Πανικός σε νυχτερινό κλαμπ! Το άλογο από τη δυνατή μουσική και τον κόσμο αφηνίασε και πέταξε κάτω την ημίγυμνη αναβάτριά του.

Ant1news

 

Οι ιθύνοντες ενός νυχτερινού κέντρου στο Μαϊάμι είχαν τη φαεινή ιδέα να προσφέρουν ένα ασυνήθιστο θέαμα στους θαμώνες του, αλλά δεν πήγε όπως το περίμεναν…

Στην κατάμεστη πίστα του “Mokai Lounge” εμφανίστηκε ξαφνικά ένα λευκό άλογο με μια ημίγυμνη χορεύτρια, αλλά η δυνατή μουσική σε συνδυασμό με τις φωνές του κόσμου τρόμαξαν το αθώο τετράποδο και έριξε κάτω την αναβάτριά του σπέρνοντας τον πανικό στους πελάτες.

Όπως διακρίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, οι σοκαρισμένοι θαμώνες ακούγονται να ουρλιάζουν μέσα στο χάος που ακολούθησε.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξοργίστηκαν, κατηγόρησαν τους υπεύθυνους του night club για αποτρόπαιη και βίαιη συμπεριφορά κατά του ζώου και μέσα σε λίγες ώρες πάνω από χίλιες διαδικτυακές υπογραφές ζητώντας να μπει λουκέτο στο κέντρο.

«Ο κόσμος πάει στα νυχτερινά κέντρα για να περάσει καλά, να πιει ένα ποτό με φίλους, να χορέψει. Ένα τέτοιο περιβάλλον δεν ενδείκνυται για την παρουσία οποιουδήποτε ζώου», ανέφεραν στη σχετική αίτηση.

Η αστυνομία διέταξε έρευνα για το συμβάν, ενώ οι Αρχές του Miami Beach αφαίρεσαν την άδεια λειτουργίας του κλαμπ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν ούτε θαμώνες, αλλά ούτε και το άλογο.