X

Το “κούρεμα Σαλάχ” είναι η νέα τρέλα των ποδοσφαιρόφιλων στην Αίγυπτο (βίντεο)

Πολλοί νέοι εκφράζουν με αυτόν τον τρόπο τη λατρεία προς το πρόσωπο του Αιγύπτιου άσου της Λίβερπουλ.

Ant1news

Ένας Αιγύπτιος κουρέας προσφέρει στους θαυμαστές του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, έναν ξεχωριστό τρόπο για να εκφράσουν την αγάπη τους προς το ίνδαλμά τους.

Ο Ουαλίντ Μακράμ, ευρύτερα γνωστός στην πόλη Μίνια με το προσωνύμιο “Καίσαρας”, προτείνει στους ποδοσφαιρόφιλους πελάτες του να ξυρίσουν το πίσω μέρος του κεφαλιού, σχηματίζοντας παράλληλα το πρόσωπο του κορυφαίου αυτήν την περίοδο ποδοσφαιριστή της Αιγύπτου.

Και η ανταπόκριση του κοινού έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία…

Ο καλλιτέχνης-κουρέας σχεδιάζει αρχικά το πορτραίτο στο πίσω μέρος του κρανίου του πελάτη του, πριν αρχίσει να επεξεργάζεται τις λεπτομέρειες με το ψαλίδι και την ξυριστική μηχανή.

Όπως λέει ο ίδιος, είναι αυτοδίδακτος. Δεν περίμενε η τεχνική του να έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Είχε κατά το παρελθόν και άλλους πελάτες που του είχαν ζητήσει να σχηματίσει στο κεφάλι τους το πρόσωπο κάποιου celebrity (ηθοποιού, τραγουδιστή, κτλ.), αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την λατρεία για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, όπως λέει.

Ο Σαλάχ οδήγησε την Αίγυπτο στον τελικό του Κόπα Άφρικα και στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ σκοράρει κατά ριπάς στα αγγλικά γήπεδα με τη φανέλα της Λίβερπουλ.