X

Θρίλερ με τις αδελφές που εξαφανίστηκαν στο Δήλεσι

Το παρασκήνιο της εξαφάνισή τους και ο ρόλος ενός 18χρονου. Τα πρώτα σημάδια ζωής και η άρνησή τους να επιστρέψουν.

Ant1news

Ώρες αγωνίας ζει μια μητέρα στο Δήλεσι, καθώς οι δύο κόρες της 16 και 17 ετών για πέντε ολόκληρες ημέρες δεν έδωσαν σημεία ζωής.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα των κοριτσιών είπε ότι η 16χρονη Εμμανουέλα και η 17χρονη Ντενίσα έφυγαν το πρωί της Δευτέρας για το σχολείο και δεν επέστρεψαν ποτέ.

Η μητέρα κίνησε γη και ουρανό ώστε να τις βρει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την ίδια ημέρα χάθηκαν τα ίχνη και ενός 18χρονου.

Έτσι, η αστυνομία άρχισε να ερευνά κατά πόσο συνδέεται η εξαφάνιση των κοριτσιών με αυτή τη νεαρού και το μέρος το οποίο βρίσκονται τα παιδιά.

Η μητέρα τους απηύθυνε νέα έκκληση στα κορίτσια να επιστρέψουν και να λύσουν όλοι μαζί όποιο πρόβλημα υπάρχει. Έτσι, ακούγοντάς την σε εκπομπή του Έψιλον, τα δύο κορίτσια επικοινώνησαν με τη μητέρα τους διαβεβαιώνοντάς την ότι είναι καλά στην υγεία τους και ενημερώνοντας την ότι μαζί τους βρίσκεται και ο 18χρονος.

Τα δύο κορίτσια τόνισαν ότι δεν θέλουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ενώ κάποιοι από τους φίλους τους τονίζουν ότι θα προτιμούσαν να μπουν σε ίδρυμα παρά να γυρίσουν πίσω.