X

Τέλος στο θρίλερ με τις αδελφές που είχαν εξαφανιστεί

Μετά την σπαρακτική έκκληση της μητέρας τους και μέσω του ΑΝΤ1.

Ant1news

Τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση των δύο ανήλικων αδελφών απο το Δήλεσι σήμανε το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με ενημέρωση απο "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Τα κορίτσια επικοινώνησαν με τους ειδικούς στον Σύλλογο και ακολούθως με την Αστυνομία και δήλωσαν που ακριβώς βρίσκονται και ότι είναι καλά στην υγεία τους, με το επόμενο βήμα στην δημιουργία κλίματος, το οποίο επιδιώκεται με την στήριξη και απο "Το Χαμόγελο του Παιδιού" είναι η διασύνδεση με την οικογένεια τους και δη με την μητέρα τους, που αγωνιούσε, κάνοντας εκκλήσεις - και μέσω του ΑΝΤ1 - για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.  

Η ανακοίνωση απο "Το Χαμόγελο του Παιδιου"

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΕΝΙΣΑ ΝΤ., 17 ΕΤΩΝ & ΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΝΤ., 16 ΕΤΩΝ

Η αναζήτηση της Ντενίσα Ντ., 17 ετών και της Εμμανουέλας Ντ., 16 ετών, έληξε σήμερα το πρωί, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Ντενίσα Ντ. και η Εμμανουέλα Ντ. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν τα δύο κορίτσια μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τη στήριξη που λάβανε, δημιουργήθηκε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο οδήγησε στη διασύνδεσή τους με τις Αστυνομικές Αρχές και στην εύρεσή τους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.