X

Κόντρα Τζανακόπουλου – Γεωργιάδη για τη Novartis

Νέα “πυρά” από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και η απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ…

Ant1news

 

Δεν έχει τέλος η σύγκρουση της κυβέρνησης με τη ΝΔ για την υπόθεση της Novartis. Tο Μαξίμου συνεχίζει να ζητά απαντήσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση – ουσιαστικά ζητώντας και την αποπομπή Γεωργιάδη – και οι “γαλάζιοι” να “πυροβολούν ομαδικώς” κατά της Κυβέρνησης.

Αφορμή για τη νέα ανταλλαγή “πυρών” έδωσε η συνέντευξη του Δημήτρη Τζανακόπουλου στον REAL FM, όπου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε αναφερόμενος στην Novartis:  

«Η ΝΔ και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης μιλούσαν έως τώρα για σκευωρία. Πέραν του προσβλητικού της τοποθέτησης αυτής για την Ελληνική Δικαιοσύνη, φαίνεται πλέον πως μετά και τις αποκαλύψεις του ΣΚ δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης που να πιστεύει κάτι τέτοιο. Η Novartis μόνη της πριν ένα χρόνο αναγνώρισε ποια είναι τα πρόσωπα που πιθανώς να εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση! Ο κ. Γεωργιάδης θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση και να διαλευκανθεί η υπόθεση. Παγκοσμίως, όταν υπάρχουν ενδείξεις ή καταγγελίες για εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε τόσο μεγάλα σκάνδαλα εκείνα παραιτούνται ή έστω καθαιρούνται. Όμως στις τάξεις της ΝΔ παρατηρείται μια απουσία ευθιξίας -θυμηθείτε τι έγινε με τον κ. Αυγενάκη». 

Άμεση ήταν η απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη, μέσω Twitter. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έγραψε:  

“Ξαναρωτάω τον @d_tzanakopoulos μια και η δικαιολογία του περί συμμετοχής των ασθενών είναι αστεία αφού τον ίδιο νόμο μου εφαρμόζουν τώρα, γιατί ο κ. Τσιπρας υιοθέτησε τα αιτήματα της Novartis το 2013 που εμείς είχαμε απορρίψει; Οφείλει μία απάντηση σοβαρή”