X

Γεωργιάδης για ΚΕΕΛΠΝΟ: ο Πολάκης αλλοιώνει έγγραφα για να πλήξει πολιτικούς αντιπάλους (βίντεο)

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κάνει λόγο για «πρακτικές μαφίας» και ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Σκληρή απάντηση Πολάκη.

Ant1news

Σκευωρία εναντίον του που έχει οργανώσει όπως είπε ο  Παύλος Πολάκης και στην οποία συμμετέχει η  Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατήγγειλε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως υποστήριξε, υπήρξε αλλοίωση των εγγράφων του πρωτοκόλλου του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες εναντίον του για τις «δήθεν παράνομες προσλήψεις 23 ατόμων», όπως ανέφερε, ήταν αβάσιμες

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση ό,τι αλλοιώνει δημόσια έγγραφα με στόχο να πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους, ισχυριζόμενος ότι η εταιρία φύλαξης που είχε προσληφθεί στο ΚΕΛΠΝΟ προχώρησε μετά από εντολή συνεργατών του κ. Πολάκη στην αφαίρεση και την αλλοίωση αποφάσεων, αλλά και εγγράφων, από το πρωτόκολλο του ΚΕΛΠΝΟ για να στοχοποιηθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος και ερευνάται από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία.

 

Κάνοντας λόγο για «πρακτικές μαφίας» ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι βρέθηκε ηλεκτρονικό αρχείο με τα στοιχεία που λείπουν από το Πρωτόκολλο διότι είχαν αφαιρεθεί. Όπως λέει, μεταξύ άλλων επιβεβαιώνεται ότι δεν είχε καμία εμπλοκή για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΛΠΝΟ, όπως τον κατηγορεί η Κυβέρνηση.

Πολάκης: σε μυθιστόρημα φαντασίας εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου του κ. Γεωργιάδη

«Η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη Τύπου του κ. Γεωργιάδη για αποκαλύψεις της “σκευωρίας” στο ΚΕΕΛΠΝΟ εξελίχθηκε σε μυθιστόρημα φαντασίας τύπου “Άρχοντας των δαχτυλιδιών”», σχολίασε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, συμπληρώνοντας «δεν αξίζει ούτε να διαψεύσουμε τα όσα ακούστηκαν για «το στικάκι που έπεσε κατά τη μεταφορά κούτας και βρέθηκε από υπάλληλο που φοβάται για τη ζωή του».

Κατανοούμε τον πανικό του, συνέχισε, καθώς «οι έλεγχοι για το ΚΕΕΛΠΝΟ ολοκληρώνονται και οι αποκαλύψεις για τη Novartis και τις εντολές Φρουζή, που υλοποιήθηκαν από τον κ. Γεωργιάδη, παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας». Δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει την Τετάρτη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

“Βολές” από Τζανακόπουλο για την υπόθεση Novartis

Ο κ. Μητσοτάκης αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Novartis, από την στιγμή που δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Γεωργιάδη, τόνισε ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι «βρίσκεται προσωπικά στον πυρήνα του σκανδάλου και της προσπάθειας συγκάλυψης του».

Παράλληλα ο κ. Τζανακόπουλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι πιθανό η συγκεκριμένη υπόθεση «να αποδειχθεί θρυαλλίδα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ακροδεξιά ηγετική ομάδα που έχει συγκροτήσει στο εσωτερικό του κόμματος».