X

Σύζυγος Στουρνάρα για Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής: φοβούνται την αλήθεια!

Με αφορμή τις αναφορές του Πολάκη στο πρόσωπό της, η Λίνα Νικολοπούλου ζητά εκ νέου να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής.

Ant1news

«Τεστ για το δημοκρατικό ήθος της Κυβέρνησης», χαρακτηρίζει η Λίνα Νικολοπούλου την κατάθεσή της ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014.

Η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή τις αναφορές του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στο πρόσωπό της κατά την κατάθεσή του, σήμερα, στην Επιτροπή.

Η κ. Νικολοπούλου αναφέρει: «Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κύριος Πολάκης ασχολείται επί δύο χρόνια μαζί μου και με κατηγορεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί... Στην κατάθεσή του ως μάρτυρας σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014, πάλι μαζί μου ασχολήθηκε και αναρωτιέμαι, θα καλέσουν κι εμένα να καταθέσω ως μάρτυρας; Ή μήπως φοβούνται ότι τα στοιχεία που θα προσκομίσω θα καταστρέψουν το χυδαίο αφήγημά τους; Θα μου στερήσουν τη δυνατότητα να απαντήσω σε όσα μου καταμαρτυρούν; Αναρωτιέμαι.»

Η σύζυγος του κ. Στουρνάρα, η οποία ζήτησε να παραστεί ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής προκειμένου να καταθέσει για τη σχέση που έχει η εταιρεία της με το ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι που αρνήθηκε η κυβερνητική πλειοψηφία, υπογραμμίζει στη συνέχεια: «Είναι τεστ για το δημοκρατικό ήθος της κυβέρνησης. Χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις ή η τοποθέτηση του Αναπληρωτή Υπουργού φθάνει και περισσεύει; Αν δεν με καλέσουν, θα είναι επειδή φοβούνται την αλήθεια...».