X

Σαμαράς για τουρκικές προκλήσεις: να θυμούνται ότι εδώ γεννήθηκε και η όψη και η ...κόψη! (βίντεο)

Μήνυμα του πρώην Πρωθυπουργού προς την Αγκυρα, απο την επέτειο απελευθέρωσης της Καλαμάτας.

Ant1news

Μια δήλωση με νόημα για τις τουρκικές προκλήσεις, έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, απο την Καλαμάτα και τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης απο τον τουρκικό ζυγό.

Σε μια λακωνική, όπως συνηθίζει, πλην σαφή δήλωση του, ο πρώην Πρωθυπουργός, είπε "Ελλάδα σημαίνει Ελευθερία. Εδώ γεννήθηκε και η όψη και η ...κόψη! Να το θυμούνται όλοι".

Ο πρώην Πρωθυπουργός παρέστη στις εκδηλώσεις της επετείου απελευθέρωσης της πόλης της Καλαμάτας. Συνομίλησε με πλήθος πολιτών που έσπευσε να τον χαιρετίσει και να ζητήσει τις εκτιμήσεις του για την εντεινόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, για την οποία μπήκε στο "στόχαστρο" των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αμέσως μετά απο την αναπαράσταση και τον εορτασμό της 197ης επετείου από την απελευθέρωση της Καλαμάτας, το πρόγραμμα του πρώην Πρωθυπουργού περιελάμβανε καφέ με πολιτικούς του φίλους.

 

Συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κάθισε σε καφέ της κεντρικής πλατείας στην Καλαμάτα, όπως γράφει η εφημερίδα "Ελευθεριία", συζητώντας και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.