X

Αναζητούνται οι συνεργοί του 58χρονου για την αιχμαλωσία στην Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Η κόρη του και μια αλλοδαπή έχουν μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας, για την πολύκροτη υπόθεση, που έχει προκαλέσει αίσθηση στο Πανελλήνιο. Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο δράστης.

Ant1news

Tην κόρη του 58χρονου αλλά και μια Ρωσίδα αναζητούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση με την αιχμαλωσία δύο αδελφών στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. 

Οι δύο γυναίκες σύμφωνα με την αστυνομία φέρονται να ήταν μαζί με τον κατηγορούμενο όταν τον περασμένο Ιούλιο απείλησαν με όπλα και χτύπησαν τα αδέρφια ώστε στη συνέχεια να τα φυλακίσουν μέσα σε ένα σχεδόν εγκαταλελειμμένο σπίτι που έγινε το κολαστήριο τους στο Ωραιόκαστρο. 

Η 23χρονη σπουδάζει στο εξωτερικό και μαζί με τον πατέρα της μοιράστηκαν τα 81.000 ευρώ από τις καταθέσεις των αιχμαλώτων τους. 

«Έχει μία κόρη στην οποία έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία. Η οποία κόρη, απ' ό,τι γνωρίζω σπουδάζει, κάνει μεταπτυχιακό στη Μεγάλη Βρετανία», είπε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.  

Υπεράνω υποψίας ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του δήμου Ωραιοκάστρου περιγράφεται ως συνεργάσιμος και φιλήσυχος από προϊστάμενους και συναδέλφους.

«Δεν θέλω να πιστέψω αυτά που ακούμε στ' αυτιά μας. Τώρα αν αποδειχθεί ότι αυτά συνέβησαν είναι ένα τραγικό γεγονός το οποίο για μας είναι δυσνόητο», τόνισε ο κ. Γαβότσης.

Ο 58χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Μ. Δευτέρα στον Ανακριτή στη Θεσσαλονίκη.