X

Game of Love – ένα παιχνίδι καμία σχέση! Έρχεται, τον Απρίλιο!

Ένα ερωτικό παιχνίδι όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται έρχεται στον ΑΝΤ! Δείτε το πρώτο τρέιλερ.

Ant1news

Έρχεται στον ΑΝΤ1, η απόλυτη πρόκληση αγάπης! Το Game of Love είναι ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται!

Το νέο παιχνίδι για την αγάπη έρχεται τον Απρίλιο στον ΑΝΤ1. Παρουσιαστής του παιχνιδιού θα είναι ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί παίκτες, ζευγάρια και singles που δεν ψάχνουν την αγάπη, αλλά ψάχνουν που κρύβεται η αγάπη, για να την αποκαλύψουν.

Το ζευγάρι που θα καταφέρει να μην αποπλανηθεί θα κερδίσει έπαθλο χρηματικής αξίας 30.000 €.

Στο Game of Love θα δούμε παίκτες έτοιμους για όλα, «στο παιχνίδι της αγάπης», με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο.

Οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις θα είναι πολλές. Ορισμένες από αυτές: αποστολές, ραντεβού, κάθε λογής αποδράσεις, flirt και ερωτισμός στο full.

Ο μόνος τρόπος για να κερδίσουν τα ζευγάρια, είναι να κρύψουν τη σχέση τους απ’ όλους και να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι είναι singles. Ανάμεσα στα ζευγάρια θα ζει και μία ομάδα singles για να διεκδικήσει με τη σειρά της το μεγάλο έπαθλο. Οι singles θα χρησιμοποιήσουν τα θέλγητρά τους για να κερδίσουν, αποκαλύπτοντας τα ζευγάρια το ένα μετά το άλλο.

Πόσο μακριά είναι διατεθειμένα να φτάσουν τα ζευγάρια για να κερδίσουν το έπαθλο και να αποδείξουν τη δύναμη της αγάπης τους; Μεταξύ αγάπης και στρατηγικής, τι θα θριαμβεύσει; Αποπλάνηση, πρόκληση, πειρασμοί, προδοσία ζήλεια… Είναι η αγάπη το πιο δυνατό όπλο στη φαρέτρα;

Οι τηλεθεατές  θα έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης παρακολουθώντας από την «κλειδαρότρυπα» ένα παιχνίδι αποπλάνησης και παραπλάνησης. Στους δύο, τρίτος δε χωρεί. Ή μήπως χωρεί; Θα αποκαλυφθεί το αγαπημένο του ζευγάρι; Ο αγαπημένος/η single θα καταφέρει να αποπλανήσει και να αποκαλύψει τα ζευγάρια;

The Game of Love, ένα παιχνίδι καμία σχέση! Έρχεται, τον Απρίλιο, στον ΑΝΤ1!