X

Ο εφιάλτης του καρκίνου επέστρεψε για την “Μπρέντα” του Μπέβερλι Χιλς

Το αινιγματικό μήνυμα και η φωτογραφία της Σάνεν Ντόχερτι που έχει ανησυχήσει τους θαυμαστές της.

Ant1news

Ένα αινιγματικό μήνυμα για τη "μάχη" που δίνει με τον καρκίνο δημοσίευσε στα social media  η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, Σάνεν Ντόχερτι.

Η 46χρονη Ντόχερτι, που έγινε γνωστή ως Μπρέντα στη δημοφιλή σειρά των ’90 «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», αποκάλυψε πως οι τελευταίες της εξετάσεις βρήκαν «αυξημένους» δείκτες σε μια ανίχνευση όγκου.

Η ίδια ωστόσο ανέφερε ότι παραμένει αισιόδοξη και κάνει και πάλι τον απολογισμό της ζωής της. Συγκεκριμένα η Σάνεν Ντόχερτι ανέβασε μια selfie της στο Instagram, την οποία λίγες ώρες μετά διέγραψε και σχολίασε στην λεζάντα: «Εξετάσεις και αποτελέσματα. Η εξέταση ενός δείκτη βγήκε καλή. Η άλλη... αυξημένη. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνω κι άλλες εξετάσεις.

Αλλά ακόμη και μετά από αυτό, εγώ παραμένω αισιόδοξη και συνεχίζω τη ζωή μου. Σίγουρα βοηθά να θέτεις τα πράγματα σε μια προοπτική και να θυμάσαι ό,τι έμαθες από αυτό το ταξίδι του καρκίνου. Και κάποιες φορές, χρειάζεσαι την υπενθύμιση. Όπως έχω πει στο παρελθόν ο καρκίνος αλλάζει τη ζωή σου, με τρόπους που δεν φαντάζεσαι…».

Δείτε τη φωτογραφία στο fthis.gr