X

Τουρίστες πήγαν σε εστιατόριο με τα ταπεράκια τους!

Άφωνη έμεινε η σερβιτόρα που πήγε για παραγγελία και είδε τους τουρίστες να βγάζουν τα τάπερ με το φαγητό. Δεν θα πιστέψετε τι της παρήγγειλαν…

Ant1news

Δεν πίστευε στα μάτια της, αλλά ούτε και στα αυτιά της στη συνέχεια, μια σερβιτόρα που εργάζεται σε εστιατόριο στον Άγιο Νικόλαο, την ώρα που κατευθύνθηκε για παραγγελία σε τραπέζι όπου είχε κάτσει μια παρέα από τουρίστες.

Σπεύδοντας λοιπόν στο τραπέζι για να τους ρωτήσει τι θα πάρουν, είδε εμβρόντητη τους τουρίστες να βγάζουν από τις τσάντες τους ταπεράκια με το φαγητό τους και να της ζητάνε να τους φέρει από ένα μπουκαλάκι με νερό!

Η σερβιτόρα έμεινε άναυδη μπροστά τους στο περιστατικό που διαδραματίστηκε την Μεγάλη Τρίτη, στην πόλη του Αγίου Νικολάου και όπως της είπαν είχαν φέρει το φαγητό τους από το ξενοδοχείο που διαμένουν και το γεύμα είναι μέσα στο πακέτο που έχουν κλείσει.

Όπως πολύ εύστοχα αναφέρει και στο ρεπορτάζ του το fonien.gr, το θέμα δεν είναι οι χιλιάδες τουρίστες που έχουν κατακλύσει ήδη το νησί, αλλά το βαλάντιο που είναι έτοιμοι να διαθέσουν για τις διακοπές τους.