X

HELL’S KITCHEN: Την Κυριακή 15 Απριλίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1

Σε δύσκολη θέση ο νέος παίκτης. Οι αρχηγικές τάσεις που δημιουργούν εντάσεις στην κουζίνα και το σπίτι. Με ποιο τρόπο ο  Έκτορας Μποτρίνι απονέμει δικαιοσύνη στο ΗΚ;

Ant1news

Μια ακόμα ομαδική δοκιμασία ξεκινά και το βασικό συστατικό που δίνεται στους παίκτες αυτή τη φορά  είναι η ρέγκα. Ο κάθε σεφ έχει 4 διαφορετικά υλικά και καλείται να φτιάξει το καλύτερο πιάτο. Κατά την προετοιμασία όμως τα παιδιά έχουν δυσκολία με το ψάρι. 

Ο Σεφ μοιράζει τα πόστα και για πρώτη φορά στην κόκκινη ομάδα έχουμε την Μαρίνα στο πόστο του πάσου.

Ο Νίνο είναι για 3η φορά στο πάσο και βοηθάει όπου μπορεί. Ο Γιώργος Στεφανής είναι για ακόμα

μια φορά χαμένος γιατί δε τον βοηθάει κανείς. Ρωτάει συνέχεια την sous chef για συνταγές ενώ ο  Λαγογιάννης του φωνάζει συνέχεια γιατί μιλάει πολύ και είναι εκνευρισμένος.

Κατά την διάρκεια του dinner o Γιώργος Στεφανής το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καθαρίζει και να βρίσκεται σε αναζήτηση. Κάνει παράπονα στον Σεφ, ότι στην ομάδα του τον αντιμετωπίζουν σαν ξένο. Ο Νίνο του φωνάζει να φύγει από την κουζίνα γιατί αυτός είναι ο υπεύθυνος σεφ. Ο Στεφανής αρνείται και η υπόλοιπη ομάδα του ζητά να συνεργαστεί. Ο Στεφανής παραπονιέται.  Τα πιάτα επιστρέφουν συνεχώς πίσω και στις δύο ομάδες.

Στην κόκκινη ομάδα την παράσταση κλέβει η Μαρίνα από το πόστο του πάσου. Είναι αγχωμένη να σερβίρει τα πιάτα σωστά, είναι αρχηγική και απαιτητική και τσακώνεται λεκτικά με όλες. Το μαγαζί κλείνει και ο Σεφ στέλνει τις δύο ομάδες στο σπίτι. Εκεί εξελίσσονται όλες οι κόντρες που δημιουργήθηκαν μέσα στην κουζίνα.

 

Όταν επιστρέφουν οι δυο ομάδες στις κουζίνες,  ο Σεφ ανακοινώνει τη χαμένη ομάδα. Τα πράγματα σοβαρεύουν όταν η Ιωάννα από την άλλη πλευρά αντιδρά στην συμπεριφορά των μπλε απέναντι στον Στεφανή και φεύγει από τη στοίχισή της καταρρακωμένη. Ο Σεφ στέλνει την μπλε ομάδα να βγάλει τους 2 υποψήφιους και όταν επιστρέφουν ανακοινώνουν την απόφασή τους.

 Ό Έκτορας Μποτρίνι είναι όμως πάντα με το μέρος του δικαίου και βάζει τα πράγματα στη θέση τους για μια ακόμα φορά με το δικό του τρόπο…

Η συνέχεια στο Hell’s Kitchen, την Κυριακή 15 Απριλίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1

Και μην ξεχνάτε… Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια και να ενημερωθείτε για όλες οι «καυτές» εξελίξεις του Hell’s Kitchen, στο επίσημο minisite:

https://www.antenna.gr/hellskitchen

#HellsKitchenGR

FB: Hells Kitchen Ant1

Instagram: hellskitchenant1 https://www.instagram.com/hellskitchenant1/