X

Βουτιά θανάτου για νεαρό οδηγό (βίντεο)

Τραγικό τέλος είχε ένας νεαρός, του οποίου το όχημα έπεσε από τον γκρεμό και κατέληξε στη θάλασσα.

Ant1news

Ένας νεαρός οδηγός έχασε τη ζωή του αργά τη νύχτα της Κυριακής, όταν το όχημά του ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο.

Το αυτοκίνητο του νεαρού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε στον γκρεμό και κατέληξε στη θάλασσα. Το τροχαίο σημειώθηκε στη Μικρή Μαντίνεια, στη Μεσσηνία.

Παρότι ανάμεσα στο δρόμο και στην άκρη του γκρεμού υπάρχει μια απόσταση, αυτή φάνηκε ότι δεν ήταν ικανή να σταματήσει την πορεία του αυτοκινήτου που κατέληξε χθες το βράδυ στη θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έστησαν μεγάλη επιχείρηση, για τον απεγκλωβισμό του οδηγού. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη και κατέληξε λίγο μετά τη διακομιδή του.

 

Στο όχημα επέβαινε και μια 19χρονη κοπέλα, που νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, με κατάγματα στο Νοσοκομείο..

Εντύπωση προκαλεί στους άνδρες της Τροχαίας ότι στο οδόστρωμα δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Χθες (15.4.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, Ι.Χ.  επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 19χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και κατακρημνίστηκε, καταλήγοντας στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 21χρονου και της 19χρονης.

Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγες ώρες αργότερα, ο 21χρονος υπέκυψε στα τραύματα του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

 

 

Φωτογραφίες, βίντεο: tharrosnews.gr