X

Βενιζέλος: συμφωνημένη η διγλωσσία Τσίπρα – Καμμένου

Ολομέτωπη επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπολύει ο πρ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τι είπε για συνταγματική αναθεώρηση, Τουρκία και Κίνημα Αλλαγής.

Ant1news

««Η διγλωσσία Τσίπρα – Καμμένου  είναι σε κάποιο βαθμό συμφωνημένη. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει ρήξη, υπάρχει ένα πλαίσιο για να διατηρεί την εξουσία, όλα τα άλλα είναι κάρβουνο», δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο Ευάγγελος Βενιζέλος, συμπληρώνοντας «άρα το γενικό της πλαίσιο είναι τόσο κυνικό, τόσο ωμό που λειτουργεί».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει το ζήτημα της αναθεώρησης του Συντάγματος  και το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, σημειώνοντας «θα δημιουργηθεί μια ένταση και εκφοβισμός των θεσμών με αφορμή την αναθεώρηση»

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να τηρείται η βούληση της παράταξης και να γίνεται σεβαστή η ιστορική της διαδρομή και το μέλλον της. Πρέπει να έχουμε μνήμη και γνώση και να μένουμε πιστοί στις θέσεις μας και να τις υπερασπιζόμαστε Όταν θες να παίζεις ρόλο και να διευθύνεις πολιτικά τη χώρα και να τη φέρνεις κοντά στη γραμμή σου πρέπει η γραμμή σου να είναι καθαρή και να έχεις θέση η οποία είναι σαφής και μαχητική.

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις σχολίασε ότι η προεκλογική περίοδος στην Τουρκία είναι επίφοβη και γι΄ αυτό πρέπει να έχουμε τεταμένη την προσοχή μας.