X

ΤΗΕ WALL: ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για όλα! (εικόνες)

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε το στούντιο του τηλεπαιχνιδιού, που “έρχεται” δύο φορές την εβδομάδα, από τις 10 Μαΐου, στον ΑΝΤ1.

Ant1news

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου,  μας αποκάλυψε το πλατό του στούντιο “TΗΕ WALL”.

Το τηλεπαιχνίδι, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής αποτέλεσε το “παιχνίδι της χρονιάς” για το έτος 2017. 

Στόχος του παιχνιδιού είναι να βοηθήσει ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους. Κάθε παίκτης στο “THE WALL” μπορεί να διεκδικήσει  έως και 630.000 ευρώ.

Όπως εξηγεί ο παρουσιαστής, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μέχρι τελευταία στιγμή.

Επιπλέον, επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη παραγωγή, δεν έχει μεταφερθεί σε καμία άλλη χώρα πέραν της Πολωνίας και συγκεκριμένα της Βαρσοβίας όπου και γίνονται τα γυρίσματα. Τόνισε ότι ακόμη και οι αυστραλιανές παραγωγές σπεύδουν στη χώρα προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα αντίστοιχα γυρίσματα, ώστε να τα προβάλλουν στη χώρα τους.

 

 

Το στούντιο, επιβλητικό και εντυπωσιακό, αποτελεί «αξιοθέατο» στον κόσμο των παραγωγών καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατασκευή του λόγω της τεχνογνωσίας αλλά και του κόστους που απαιτείται να δαπανηθεί προκειμένου να κατασκευαστεί.

 

To “The Wall”, έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και έχει αποκτήσει μέσα σε σύντομο χρονικά διάστημα πολλούς fan, ταξιδεύοντας σε πολλές χώρες. Απόδειξη; Ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ το Δεκέμβριο του 2016 και αυτή τη στιγμή μεταδίδεται σε περισσότερες από 20 χώρες.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις ΗΠΑ πήρε το πράσινο φως και για 3η συνεχόμενη σεζόν, μόλις πριν λίγες εβδομάδες

Η συνέχεια στις οθόνες…

Πρεμιέρα, Πέμπτη 10/5 στις 21.00 και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00!