X

Χορός, υπερθέαμα και δύο αποχωρήσεις στο DWTS (βίντεο)

Ποια ζευγάρια αποχώρησαν από το 12ο live. Το απίστευτο αργεντίνικο τάνγκο της Ντορέττας Παπαδημητρίου που καθήλωσε κοινό και επιτροπή.

Ant1news

Ένα “Dancing with the Stars” διαφορετικό απ’ όλα τα υπόλοιπα, γεμάτο δοκιμασίες και προκλήσεις, ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 20 Απριλίου, όπως πάντα στον ΑΝΤ1. Solo χορογραφίες, hot battle, dance off, διπλή αποχώρηση, με τον Ημιτελικό να καταφθάνει την επόμενη Παρασκευή, 27 Απριλίου.

Στο 12ο live παρακολουθήσαμε τα 7 ζευγάρια μας να διαγωνίζονται σε ατομικές χορογραφίες με τους παρτενέρ τους και solo για 30’’ στο dance floor. Είδαμε να χωρίζονται σε ομάδες, γυναίκες Vs άνδρες και να αναμετριούνται χορευτικά σε ένα εντυπωσιακό hot battle σε freestyle χρορογραφία. Μετά από μία πολύ δύσκολη απόφαση για την κριτική επιτροπή, καθώς υπήρξε ισοψηφία, νικητές της δοκιμασίας ανακηρύχθηκαν οι άνδρες, εξασφαλίζοντας έτσι 2 επιπλέον βαθμούς έκαστος, στη συνολική τους κατάταξη.

 

Στο τέλος της βραδιάς, είχαμε και διπλή αποχώρηση. Ο Μιχάλης Σεΐτης & η Κλώντια – Άννα Στώγια αποχαιρέτησαν το “Dancing with the Stars”. Παράλληλα, προτεινόμενοι προς αποχώρηση από το κοινό ήταν ο Άνθιμος Ανανιάδης & η Τζένη Νικολέντζου και η Όλγα Πηλιάκη & ο Γιώργος Κετσερίδης. Αναμετρήθηκαν στη χορευτική δοκιμασία Dance off, εκτελώντας την ατομική τους χορογραφία ακόμη μια φορά. Οι κριτές αποφάσισαν να παραμείνει στο χορευτικό show η Όλγα Πηλιάκη και ο Γιώργος Κετσερίδης.

 

 

Μαζί μας αυτή τη φορά, ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η νικήτρια του “Dancing with the Stars 3”, την οποία απολαύσαμε σε διπλό ρόλο. Ήταν ο 4ος κριτής της βραδιάς μαζί με την Γκαλένα Βελίκοβα, τον Αλέξη Κωστάλα και τον Γιώργο Λιάγκα. Παράλληλα μας χάρισε ένα εκρηκτικό αργεντίνικο τάγνκο στο dance floor του “Dancing with the Stars”.

 

Από το 12ο live και για τα επόμενα δύο (Ημιτελικός και Τελικός), είναι φανερό ότι ο βαθμός δυσκολίας, οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις αυξάνονται. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να είναι καλύτεροι κάθε φορά και να υπερβούν τον εαυτό τους.

5 ζευγάρια θα διαγωνιστούν στον Ημιτελικό του “Dancing with the Stars”, αλλά μόνο 3 θα καταφέρουν να περάσουν στο Μεγάλο Τελικό. Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Η συνέχεια την επόμενη Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

Μη λείψει κανείς!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετέχοντας στην ψηφοφορία, συμβάλλουμε όλοι στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Το 11880 είναι Χορηγός του “Dancing with the Stars”.

Και μην ξεχνάτε.. Τώρα μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι απ’ όλους, όσα συμβαίνουν στο “Dancing with the Stars”, να παρακολουθείτε όλα τα επεισόδια και να έχετε πρόσβαση στο πλούσιο backstage υλικό του show, μέσα από το site του ANT1:

https://www.antenna.gr/dancingwiththestars

#DwtsGR

FB: ANT1 Dancing With The Stars  https://www.facebook.com/Ant1DancingWithTheStars/

Twitter: @Dwts_Ant1 https://twitter.com/DWTS_ANT1

Instagram: @dwts_ant1 https://www.instagram.com/dwts_ant1/

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν στο 12ο live του Dancing With The Stars