X

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για παιδοκτονία στην 22χρονη φοιτήτρια (βίντεο)

Σοκάρει η κατάθεση της μητέρας, η οποία πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας.

Ant1news

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση με το νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της μητέρας και την προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ το βράδυ της Τρίτης. Πρόκειται για μία 22χρονη φοιτήτρια, η οποία ομολόγησε κατά την ανάκριση.

Η 22χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι την κατέλαβε πανικός και εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι, και μέσα σε μια πλαστική σακούλα, στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, στην οδό Πριγκηποννήσων.

«Όταν έλειπε η μητέρα μου από το σπίτι, με έπιασαν οι πόνοι. Πήγα στην μπανιέρα και γέννησα. Μόνη μου με ένα ψαλίδι έκοψα τον ομφάλιο λώρο.  Φοβόμουν τι θα έλεγε η μητέρα μου και ο κόσμος. Ήξερα ότι η μητέρα μου θα επιστρέψει. Δεν ήθελα να με δει με το μωρό. Δεν ήξερα τι να κάνω. Το τύλιξα με ένα σεντόνι και το έβαλα σε μία νάιλον σακούλα. Το πέταξα από την μπαλκονόπορτα. Αμέσως μετά καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα το μπάνιο και πέταξα τον πλακούντα στη λεκάνη», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε η ίδια, φοιτούσε σε ένα ΤΕΙ στην Καλαμάτα, όπου γνώρισε έναν συνομήλικό της και σύναψαν σχέση. Όταν έμεινε έγκυος και του το είπε, εκείνος της πρότεινε να κάνει έκτρωση. Η ίδια δεν ήθελε και την παράτησε.

Επέστρεψε στην Αθήνα, στο σπίτι με τη μητέρα της, αλλά δεν ήθελε να της το πει επειδή ντρεπόταν. «Φορούσα ριχτά ρούχα για να καλύπτω την εγκυμοσύνη. Όταν προχώρησε η κύηση αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κρατήσω, αλλά ήταν αργά για έκτρωση», δήλωσε η 22χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σε βάρος της 22χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για παιδοκτονία.