X

Όρισε κληρονόμο τη στρίπερ φίλη του! (φωτο)

Φιλοδώρημα «ζωής» άφησε ένας τηλεοπτικός παραγωγός σε μία πρώην στρίπερ που γνώρισε λίγο πριν από το θάνατό του.

Ant1news

Μία πρώην στρίπερ έλαβε το «φιλοδώρημα» της ζωής της, από έναν πρώην πελάτη και φίλο της, τον οποίον γνώρισε λίγο πριν εκείνος φύγει από τη ζωή.

Η 34χρονη Βερόνικα Μπέκαμ γνώρισε τον πρώην παραγωγό του ΗΒΟ, Μίκυ Λιου (Micky Liu) τον Ιούλιο του 2014, σε στριπ κλαμπ στην Ατλάντα.

Οι δυο τους δεν άργησαν να γίνουν φίλοι, με τη γυναίκα να περιγράφει τη σχέση τους ως «φιλία ζωής», στα δικαστικά έγγραφα.

Ο Λιου όμως έπασχε από διαβήτη και καρδιακά προβλήματα, σχετιζόμενα με την παχυσαρκία και πέθανε ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, σε ηλικία 50 ετών.

Παρά το ότι οι δυο τους γνωρίζονταν για τόσο μικρό χρονικό διάστημα, όλα δείχνουν ότι και ο παραγωγός είχε τα ίδια συναισθήματα για τη φίλη του, αφού την όρισε κληρονόμο της σύνταξής του και της ασφάλειας ζωής του, αφήνοντάς της στην ουσία 223.000 δολάρια, όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

 

Όπως, όμως ήταν επόμενο, οι συγγενείς του Λιου δεν χάρηκαν με την απόφασή του να ορίσει κληρονόμο του την πρώην εξωτική χορεύτρια.

Η αδελφή του θανόντα ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι, «η Μπέκαμ ως επαγγελματίας εξωτική χορεύτρια χειραγωγεί τους άνδρες», καθώς και ότι εκμεταλλευόμενη την κατάσταση του αδελφού της άσκησε πάνω του επιρροή, μη τη μορφή του ηθικού εξαναγκασμού.

Παρά όμως τις προσπάθειες της οικογένειας να μπλοκάρει τη διαθήκη, το δικαστήριο του Μανχάταν αποφάσισε ότι η 34χρονη ήταν κύρια κληρονόμος του Λιου και ότι οι μόνες που θα μπορούσαν να ζητήσουν μερίδιο είναι οι πρώην σύντροφοί του.

 

Η Μπέκαμ πάντως, ξεκαθάρισε ότι η φιλία της με τον παραγωγό ήταν «παντοτινή» και εντελώς πλατωνική, χωρίς να έχει υπάρξει ποτέ μεταξύ τους σεξουαλική επαφή.

 

Όσο για το πώς θα επενδύσει τα χρήματά της, ξεκίνησε ήδη καριέρα ως σχεδιάστρια μόδας και στυλίστας των σταρ που στο παρελθόν την σνόμπαραν.