X

Αυτοκτόνησε ο Dj Avicii (βίντεο)

Η ανακοίνωση της οικογένειάς του για τα αίτια του θανάτου του και το βίντεο στο οποίο φαίνεται σε τραγική κατάσταση.

Ant1news

Σε αυτοκτονία αποδίδεται από την οικογένειά του ο θάνατος του γνωστού Dj Avicii, όπως ανακοινώθηκε από τους οικείους του.

Ο 28χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο Ομάν, όπου έκανε διακοπές, την περασμένη Παρασκευή.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Ο αγαπημένος μας Τιμ ήταν ένας αναζητητής, μια εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε για απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ένας τελειομανής που είχε πετύχει πολλά, που ταξίδευε και δούλευε σκληρά, με όλα αυτά να τον αγχώνουν πάρα πολύ. Όταν σταμάτησε τις συναυλίες, ήθελε να βρει μία ισορροπία στη ζωή ώστε να  καταφέρει να είναι χαρούμενος και να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο, να παράγει μουσική. Ο Τιμ δεν είχε φτιαχτεί για την μουσική βιομηχανία. Ήταν ένας ευαίσθητος άντρας που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά όχι την δημοσιότητα. Αγωνίστηκε απέναντι σε σκέψεις για την ουσία, τη ζωή, την ευτυχία. Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Τιμ θα σε αγαπάμε και θα μας λείπεις για πάντα. Ο άνθρωπος που ήσουν και η μουσική σου θα κρατάνε την ανάμνηση σου ζωντανή. Σε αγαπάμε. Η οικογένειά σου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο 28χρονος ο οποίος έγινε διάσημος από πολύ νεαρή ηλικία αναφέρθηκε στα προβλήματα άγχους που αντιμετώπιζε, στις κρίσεις πανικού αλλά και στον εθισμό του στο αλκοόλ… Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει έπινε για να ξεπεράσει την ντροπή του που ήταν το επίκεντρο της προσοχής μιας και ήταν χαμηλών τόνων και δεν το άντεχε».

 

Ο ίδιος ο μουσικός είχε πει πολλές φορές ότι θα πεθάνει. Μάλιστα, σε ντοκιμαντέρ που είχε γυριζόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Σε αποσπάσματα του ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησαν φαίνεται ο ίδιος ο καλλιτέχνης σε τραγική κατάσταση, να αγωνίζεται να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Το ντοκιμαντέρ «Avicii: True Stories», το οποίο έκανε πρεμιέρα έξι μήνες πριν από το θάνατό του, εμφανίζεται να ενημερώνει τους συνεργάτες του ότι πρόκειται να σταματήσει τις εμφανίσεις του. Όταν ο συνεργάτης του τον ρωτά αν μπορεί να παραχωρήσει 30λεπτες τηλεφωνικές συνεντεύξεις το ραδιόφωνο, ώστε να ενημερώσει τους θαυμαστές του ότι θα επιστρέψει, εκείνος κάνει μία μεγάλη παύση, κλείνει τα μάτια του και απαντά θετικά.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ δηλώνει ότι αν δε σταματήσει τις εμφανίσεις, θα πεθάνει.