X

Ανοδική πορεία για το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1

Εμφανώς αυξημένο το μερίδιο τηλεθέασης τον Απρίλιο για το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ant1news

Ανοδική η πορεία για το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, με εμφανώς αυξημένο μερίδιο τηλεθέασης για τον Απρίλιο.

Πιο συγκεκριμένα, για τον Απρίλιο η  τηλεθέασή του ήταν 12,6% στο 18-54, σημειώνοντας αύξηση 1,7 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το Μάρτιο.

Μαζί με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών, στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη και την πιο μαχητική δημοσιογραφική ομάδα, ο ΑΝΤ1, μας ενημερώνει non stop, 24 ώρες το 24ωρο, πολύπλευρα, για όλες τις ουσιαστικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!

Και αυτό το μήνα η ομάδα μας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, με τα πιο σημαντικά ζητήματα από την Ελλάδα και διεθνώς!

Γιατί αυτή είναι η δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1, που κάνει τη διαφορά με τη σπουδαία δουλειά, το ήθος, τον επαγγελματισμό και τη μαχητικότητά της και μας κάνει να ξεχωρίζουμε!

Στα top επικαιρότητας του μήνα:

-Ο Β. Πούτιν έθεσε το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στη συνάντηση που είχε με τον Ταγίπ Ερντογάν στις 3 Απριλίου στην Άγκυρα.

-Μετέδωσε αποκλειστικά το βίντεο των δυο Ελλήνων αξιωματικών να μεταφέρονται στο Δικαστήριο της Αδριανούπολης.

-Μετέδωσε πρώτο την είδηση της σύλληψης του 33χρονου στην Λευκωσία που κατηγορείται για τον φόνο ενός ζευγαριού.

-Ανέδειξε το νομοσχέδιο, τις κόντρες και τις θέσεις πολιτικών και φορέων για το ζήτημα αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. 

ΑΝΤ1 News: Γιατί η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη!

#Ant1News

Μπορείτε να δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων, τα νέα της ημέρας και όλη την επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο, στο επίσημο minisite του ΑΝΤ1 News:

https://www.antenna.gr/ant1news