X

DWTS: Ο Μεγάλος Τελικός καταφθάνει!

Η μεγάλη βραδιά θα τα έχει όλα. Ένας κριτής έκπληξη, ένα reunion γεμάτο συναίσθημα και βέβαια τους τρεις φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο dance floor.

Ant1news

Χόρεψαν, προσπάθησαν με όλες τις δυνάμεις τους, κουράστηκαν, ξεπέρασαν τα όριά τους, αλλά πέρασαν όμορφα και μας πρόσφεραν μοναδικές χορευτικές στιγμές !Οι καλύτεροι ξεχώρισαν και ήρθε η στιγμή να μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του “Dancing with the Stars”.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Όλγα Πηλιάκη είναι οι τρεις φιναλίστ που διεκδικούν την 1η θέση. Τη βραδιά του μεγάλου Τελικού, οι τρεις φιναλίστ θα δώσουν για μία ακόμη φορά τον καλύτερο εαυτό τους, με στόχο να κερδίσουν την απόλυτη βαθμολογία των κριτών.

Τελικός χωρίς εκπλήξεις δε γίνεται… Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του “Game of Love”, τη Δευτέρα 7 Μαΐου, στον ΑΝΤ1, ο γοητευτικός παρουσιαστής του απόλυτου «παιχνιδιού σχέσεων», Χάρης Χριστόπουλος, ταξιδεύει στην Αθήνα για να βρεθεί την πιο κρίσιμη βραδιά του χορευτικού show, ως guest κριτής!

Στον τελικό θα έχουμε και REUNION! Όλα τα αστέρια του “Dancing with the Stars” θα γεμίσουν για τελευταία φορά το dance floor!

 

Για τους φιναλίστ μας η αγωνία κορυφώνεται, η σκηνή γεμίζει και πάλι με τα ζευγάρια του φετινού “Dancing with the Stars” και τις εντυπωσιακές τους χορογραφίες και οι ρακέτες των κριτών είναι έτοιμες για μεγάλες βαθμολογίες!

Αυτή την Παρασκευή στις 21:00, μείνετε στον ΑΝΤ1 και ελάτε να αναδείξουμε όλοι μαζί το μεγάλο νικητή του “Dancing with the Stars”.

Κι μην ξεχνάτε! Η ψήφος σας μετράει… διπλά! Για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, αλλά κυρίως  για ένα πολύ καλό σκοπό! Συμμετέχοντας στην ψηφοφορία, συμβάλλουμε όλοι στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Τώρα μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι απ’ όλους, όσα συμβαίνουν στο “Dancing with the Stars”, να παρακολουθείτε όλα τα επεισόδια και να έχετε πρόσβαση στο πλούσιο backstage υλικό του show, μέσα από το site του ANT1: https://www.antenna.gr/dancingwiththestars

 

#DwtsGR

FB: ANT1 Dancing With The Stars  https://www.facebook.com/Ant1DancingWithTheStars/

Twitter: @Dwts_Ant1 https://twitter.com/DWTS_ANT1

Instagram: @dwts_ant1 https://www.instagram.com/dwts_ant1/