X

Backstage φωτογραφίες: 10 χρόνια Ράδιο Αρβύλα – Όσα δεν είδατε ποτέ!

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την επετειακή εκπομπή, μίας από τις πιο αγαπημένες εκπομπές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, το «Ράδιο Αρβύλα» που συμπλήρωσε δέκα χρόνια στον αέρα.

Ant1news

Το βράδυ του Σαββάτου στο «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος γιόρτασαν στον αέρα τα 10 χρόνια γεμάτα δημιουργία και σάτιρα.

 Έσβησαν τα 10 κεράκια στην τρισδιάστατη τούρτα τους, γέλασαν, νοστάλγησαν, συγκινήθηκαν, ευχαριστήσαν και δήλωσαν περήφανοι για τα 10 χρόνια της ιστορία του Ράδιο Αρβύλα. Όχι για την επιτυχία αλλά και γιατί μπορούν να κοιταχτούν στον καθρέφτη και για τη σχέση που απέκτησαν με όλους εμάς!

Επειδή ζητήσατε να τα ξαναδείτε, κι εμείς άλλο που δε θέλαμε, μιας και 10 χρόνια είναι αυτά και τι χρόνια, συντονιστείτε σήμερα Δευτέρα και αύριο Πρωτομαγιά στις 22:30 το βράδυ στον ΑΝΤ1!

Εσείς που τα χάσατε και εσείς που τα είδατε , απολαύστε για μια ακόμη φορά τα δύο επεισόδια.

Σήμερα στις 22:30, το κυρίως εορταστικό επεισόδιο και αύριο Τρίτη στις 22:30 το δεύτερο μέρος, γεμάτα με τα καλύτερα βίντεο και στιγμές από τα 10 χρόνια της αγαπημένης εκπομπής.

2008-2018 : 10 Χρόνια Ράδιο Αρβύλα. Δύο εκπομπές γεμάτες αναμνήσεις, μία φορά ακόμα!

Υπάρχει και αυτή η τηλεόραση…

Δέκα χρόνια τώρα!